Osuuskauppa Hämeenmaa

Lisää löylyä! Hämeenlinnan Vaakuna sai saunasertifikaatin

Jaa

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinnan upea kolmen saunan kokonaisuus sai ensimmäisenä Hämeenlinnassa Sauna from Finland ry:n myöntämän laatusertifikaatin.

Tornisaunassa saa lempeiden löylyjen lisäksi upean näkymän Vanajavedelle.
Tornisaunassa saa lempeiden löylyjen lisäksi upean näkymän Vanajavedelle.

Hämeenlinnan Vaakunan korkeuksiin kohoava Tornisauna ei ole vain lempeiden löylyjen tyyssija, vaan se on kokonaisvaltainen elämys – samoin kuin hotellin uudistetut asukassaunat Varikko ja Niemi.

– Saunamme ovat erittäin tärkeä osa hotellimme tarjoamaa elämystä. Haluamme panostaa isosti viihtyvyyteen, oikeanlaisiin löylyihin ja kokonaisvaltaiseen nautintoon, hotellinjohtaja Jani Aaltonen painottaa.

Vaakunassa on tehty määrätietoista työtä elämyksellisten saunahetkien kehittämiseksi.

– Vaakunan saunatiloissa toteutuvat saunaelämyksen perusarvot puhtaus ja turvallisuus, mainitsee Sauna from Finland ry:n sauna-auditoija ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Krook.

Puhtauden ja turvallisuuden lisäksi Authentic Finnish Sauna Experiencen ydinarvoja ovat aitous, läsnäolo, hyvinvointi, rentous ja moniaistillisuus.

­– Moniaistiset arvot toteutuvat Vaakunan saunojen lukuisissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi Tornisaunan kokonaisuus on tyylikäs, mutta viihtyisä. Hienot näköalat kohottavat saunojien tunnelmaa – hyvien löylyjen lisäksi, Krook myhäilee.

Tornisaunasta on suora näkymä alhaalla siintävälle kauniille Vanajavedelle.

Kaupungin korkein sauna

Tilaussauna Tornin tasainen lämpö hellii saunojia.

– Kosteutusjärjestelmä takaa saunaan juuri oikeanlaisen lämmön. Järjestelmä annostelee vettä kiukaalle tiheänä suihkuna saunassa olevan anturin mittaaman kosteuden mukaan, Jani Aaltonen kertoo.

– Olemme satsanneet vahvasti myös Tornisaunan oleskelutilaan, jota varataan ilman saunaakin. Meillä on Hämeenlinnan korkeimmalla oleva, upea saunakokonaisuus, ja olemme siitä nöyrästi ylpeitä, Aaltonen hymyilee.

Tornisauna tyylikkäine kabinetteineen sopii loistavasti kaikenlaisiin hetkiin: ystäväporukan illanviettoon, kaveriporukan kisakatsomoksi tai vaikkapa pirskahtelevaan pikkujoulujuhlintaan.

Ikimuistoisten iltojen tasokkaista tarjoiluista vastaa Vaakunan keittiömestari Matti Saarinen tiiminsä kanssa.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, hotellinjohtaja Jani Aaltonen, puh. 044 743 3371

Kuvat

Tornisaunassa saa lempeiden löylyjen lisäksi upean näkymän Vanajavedelle.
Tornisaunassa saa lempeiden löylyjen lisäksi upean näkymän Vanajavedelle.
Lataa
Tornisaunan tyylikäs kabinetti sopii erinomaisesti kaikenlaisiin hetkiin.
Tornisaunan tyylikäs kabinetti sopii erinomaisesti kaikenlaisiin hetkiin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

”Kuin uusi kauppa” – Metsäpellon Salen uudistus raikasti koko myymälämiljöön26.8.2020 09:30:00 EESTTiedote

Sale Metsäpellon uudistunut ilme on nykyaikaisempi ja samalla raikkaampi. Miljöön lisäksi remontissa uudistettiin palveluja: myymälässä on nyt asiakkaiden toivoma paistopiste, minkä lisäksi asiointia helpottamaan ja sujuvoittamaan saatiin kaksi pikakassaa. Remonttiavajaisia vietetään torstaina 27. elokuuta eli samana päivänä, kun Sale Metsäpelto täyttää 10 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme