Folkhälsan

Lisää Valhalla-esteratatapahtumia vuodelle 2021

Jaa

Neljäs kerta toden sanoo, kun Valhalla Relay ja Valhalla Junior -tapahtumat käynnistyvät lauantaina 22. toukokuuta. Tapahtumat oli suunniteltu järjestettäväksi huhtikuussa, mutta pandemian vuoksi niitä lykättiin kuukaudella.

Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.

- Olemme joutuneet lykkäämään Valhalla Relay viestiä ja Junior-tapahtumaa jo 3 kertaa pandemian vuoksi, joten toivomme voivamme nyt toteuttaa tapahtumat tarvittavin erityisjärjestelyin, sanoo Valhalla-tapahtumien järjestelyistä vastaava urheilutuottaja Joakim Träskelin.

Esteratatapahtumille on kysyntää

Folkhälsan panostaa Valhalla-esteratakonseptin laajentamiseen. Norrvallan alue sopii erinomaisesti esteradoille. Kiinteä esterata on uudistettu vuonna 2020.

- Nyt kun Toughest-tapahtumaa ei enää järjestetä Suomessa, olemme vakuuttuneita uuden panostuksen tarpeellisuudesta, Träskelin sanoo.

Esterataan on lisätty 10 uutta kiinteää estettä ja lisäksi kaksi esteistä on rakennettu uudelleen. Uudet esteet tuovat uusia mahdollisuuksia, joiden myötä tapahtumat nousevat uudelle tasolle.

Valhalla Challenge- ja Family-tapahtumat elokuussa

Valhalla Challenge ja Family ovat uusia merkittäviä panostuksiamme, jotka järjestetään 22. ja 23. elokuuta.

- Aiempi yhteistyömme Toughestin kanssa näkyy näissä tapahtumissa, mikä on todella siistiä osallistujille, Träskelin sanoo.

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot ja lisätietoja:

Urheilutuottaja Joakim Träskelin
Puh 050 585 0782
joakim.traskelin@folkhalsan.fi

Kuvat

Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.
Lataa
Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.
Lataa
Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.
Lataa
Foto: Folkhälsan.
Foto: Folkhälsan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Folkhälsan
Folkhälsan
Topeliuksenkatu 20
00250 Helsinki

09 315 000http://www.folkhalsan.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Folkhälsan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme