Vaasan kaupunki - Vasa stad

Littfestin 2020 ohjelma on nyt julkaistu

Jaa

Vaasalainen kirjallisuusfestivaali järjestetään pääosin digitaalisessa muodossa 12.-14.11.2020.

Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.vaasa.fi/littfest.

LittFest toteutetaan tänä vuonna poikkeusjärjestelyin, mikä mahdollistaa turvallisen tapahtumaan osallistumisen mahdollisimman monelle. Yleisömääriä rajoitetaan ja tämän vuoksi osaan tapahtumista on ennakkoilmoittautuminen. Erilaiset digitaaliset esitystavat mahdollistavat tapahtumaan osallistumisen kotisohvalta.

Monipuolinen kattaus kirjailijavieraita

Littfestin 2020 teemana on Muisti. Muistia tarkastellaan ohjelmassa useasta eri näkökulmasta: niin muistityötä historiallisten kirjojen kirjoittajien työssä, lukemisen merkitystä muistisairauksien ehkäisemisessä kuin muistia teosten teemana.

Kirjailijavieraina on ajankohtaisia ja tunnettuja kirjailijoita, muun muassa Kari Hotakainen, Pajtim Statovci ja vaasalainen kauhukirjailija Marko Hautala. Ruotsinkielisistä kirjailijoista edustettuina ovat esimerkiksi Kjell WestöRafael Donner, Mats Strandberg ja Åsa Nilsonne. Katso koko ohjelma Littfestin nettisivuilta ja lue lisää Facebook-kanavalta.

Yhteyshenkilöt

Kulttuurituottaja Ilkka Nyqvist, puh. 0400 564 469, ilkka.nyqvist@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme