Veikkaus

Live-vedossa pääsee pelaamaan jopa kuuden yhdistelmiä ja hakemaan isompia voittoja

Jaa

Pitkävedosta tuttu yhdistelmäpelaaminen tuodaan myös Live-vetoon. Maanantaina 18.12. joulukuuta tehty uudistus mahdollistaa enimmillään kuuden kohteen yhdistelmien pelaamisen.

Tommi Jokinen esittelee Live-vedon odotettua uutuuspiirrettä eli yhdistelmäpelaamista.
Tommi Jokinen esittelee Live-vedon odotettua uutuuspiirrettä eli yhdistelmäpelaamista.

Live-vedossa on tähän saakka voinut pelata vain yksittäisiä kohteita. Uudistus tuo mahdollisuuden pelata jopa kuuden kohteen yhdistelmiä. Yhdistelmien avulla asiakkaat voivat tavoitella korkeampia kertoimia.

- Tapahtuma-aikainen vedonlyönti on kasvattanut suosiotaan jatkuvasti. Vastaamme asiakaspalautteeseen ja seuraamme kansainvälistä trendiä tuomalla toivotut yhdistelmät Liveen. Uskomme sen edelleen lisäävän pelin suosiota, kertoo tuotevastaava Tommi Jokinen.

Live-veto poikkeaa Pitkävedosta siinä, että sen pelaaminen jatkuu vielä kun Pitkävedon kohteet ottelujen alkaessa sulkeutuvat. VeikkausTV:.n suorana tarjoamat yli 6 000 vuosittaista urheilutapahtumaa muodostavat yhdessä Live-vedonlyönnin kanssa kokonaisuuden, joka on maksutta Veikkauksen noin kahden miljoonan Etuasiakkaan ulottuvilla.

- Yhdistelmäpelaamisen ohella asiakkaat saavat myös uudistetun livepelaamisen käyttöliittymän kaikkiin päätelaitteisiin. Yhdessä näytössä onnistuu nyt helposti sekä uusi yhdistelmäpelaaminen että VeikkausTV:n seuraaminen. Samalla Live-vetoon tuodaan myös uudentyyppisiä pelikohteita – esimerkiksi ottelun läpi auki olevia tulosvetoja sekä eräkohtaisia maalintekijävetoja. Odotamme suurella mielenkiinnolla kuinka asiakkaat ottavat koko paketin vastaan, summaa Jokinen.

Live-vedossa on yksittäisen yhdistelmävedon osalta 5 000 euron maksimivoittoraja. Asiakas voi halutessaan pelata saman rivin useamman kerran.

Live-veto keräsi viime vuonna 58 miljoonan euron liikevaihdon. Suurinta vedonlyöntipeliä Pitkävetoa pelattiin 279 miljoonalla eurolla.

Lisätietoja: tuotevastaava Tommi Jokinen, haastattelupyynnöt tiedottaja Tero Talaslahden kautta, p. 040-351 7222.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tommi Jokinen esittelee Live-vedon odotettua uutuuspiirrettä eli yhdistelmäpelaamista.
Tommi Jokinen esittelee Live-vedon odotettua uutuuspiirrettä eli yhdistelmäpelaamista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Eurojackpotin 22,7 miljoonan euron päävoitto Ruotsiin ensimmäistä kertaa pelin historiassa - Suomeen kaksi 582 528 euron voittoa20.7.2018 22:56Tiedote

Eurojackpotin päävoitto meni perjantain arvonnassa Ruotsiin ensimmäistä kertaa pelin historiassa. Kierroksella 29/2018 löytyi yksi 5+2 -täysosuma, jolla 22,7 miljoonan euron voitto matkaa naapurimaahan. Suomeen saatiin kaksi 582 528 euron voittoa 5+1 -tuloksilla. Suomen voitot menivät jyväskyläläiselle mobiilipelaajalle sekä Espooseen Laajalahden Alepan viiden osuuden porukalle. Ensi viikolla Eurojackpotin potissa on noin 10 miljoonaa euroa.

Kenosta 200 000 euron voitot Ylivieskaan ja Euraan17.7.2018 16:11Tiedote

Veikkauksen Kenosta on tullut viime päivinä suuria voittoja. Sunnuntaina euralaispelaaja voitti ilta-arvonnassa euron panoksella 200 000 euron voiton Kenon tasolta 10. Hän oli tehnyt kahden viikon kestopelinä kaksi euron riviä Veikkaus.fi :ssä. 200 000 euron voitto saatiin Kenosta myös maanantaihin, kun Ylivieskan Sale Kaisaniemeen jätetty peli toi euron panoksella voiton ilta-arvonnasta Kenon tasolta 10. Ylivieskassa tehdyssä pelissä oli kolme euron panoksella tehtyä riviä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme