Kotipizza Group Oy

Logistiikkaoperaattori Foodstock yhteistyöhön LTP Logisticsin kanssa

Jaa

Hankinta- ja logistiikkaoperaattori Foodstock on solminut yhteistyösopimuksen Suomen johtavan elintarvikelogistiikan palveluita tarjoavan LTP Logisticsin kanssa.

Helsinki Foodstock Oy on solminut LTP Logistics Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen. LTP Logistics alkaa hoitaa Foodstockin tuotteiden varastoinnin ja jakelun Suomessa vaiheittain keväällä 2020.

Foodstock vastaa asiakkaidensa logistiikkakumppanina toimitusketjusta tavarantoimittajalta ravintoloihin. Foodstockin suurimpia asiakkaita ovat Kotipizza-ketjuun kuuluvat ravintolat, Rolls-ravintolat sekä Suomessa toimivat Espresso House -kahvilat. Foodstock on osa Kotipizza Group Oyj:tä.

LTP Logistics Oy on lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaan keskittynyt yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista. LTP Logistics tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut tilaus-toimitusketjuun. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi ja kuljetus koko Suomen alueella.

”Yhteistyö LTP Logisticsin kanssa on merkittävä avaus elintarvikkeiden kolmilämpötilamarkkinoilla. Olemme jo pitkään kartoittaneet tällaista ratkaisua. Muutoksella turvaamme joustavan ja kilpailukykyisen logistisen toiminnan myös jatkossa”, Helsinki Foodstock Oy:n toimitusjohtaja ja Kotipizza Group Oyj:n hankintajohtaja Anssi Koivula sanoo.

”Foodstockin toiminnassa toimintavarmuus ja toiminnan todellinen joustavuus korostuvat. Yhdessä pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.”

”Käynnistyvä yhteistyö Foodstockin kanssa on meille merkittävä avaus Food Service
-puolella kattaen koko toimitusketjun palvelut”, sanoo LTP Logistics Oy:n toimitusjohtaja Matti Tuominen.

”On erittäin innostavaa lähteä rakentamaan yhteistyötä tunnetun, valtakunnallisesti toimivan kumppanin kanssa. Näemme tässä mahdollisuuden tarjota Foodstockille ja heidän asiakkailleen ketterän ja joustavan logistisen kokonaisuuden.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anssi Koivula, toimitusjohtaja, Helsinki Foodstock Oy, hankintajohtaja, Kotipizza Group Oyj, +358 207 716 542
anssi.koivula@foodstock.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Foodstock

Hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock Oy on osa Kotipizza Groupia. Tilikaudella 2018 Foodstockin liikevaihto oli 71,1 miljoonaa euroa. Toimitusvarmuus oli 99,9 % ja toimitettujen tilausten määrä oli 85 000.

Kotipizza Groupiin kuuluvat lisäksi vuonna 1987 perustettu Kotipizza-ketju, vuonna 2015 avattua meksikolaistyyppistä ravintolaketjua Chalupaa operoiva Chalupa Oy, No Pizza -ravintola sekä marraskuussa 2017 ostettu The Social Burger Joint Oy, joka hallinnoi Social Burgerjoint -ravintolaketjua ja Social Food -ruokarekkaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2018 oli 122,1 miljoonaa euroa, Chalupa-ketjun ravintoloiden myynti 2,3 miljoonaa euroa, Social Burgerjoint -ketjun ravintoloiden myynti 2,9 miljoonaa euroa ja No Pizza -ravintolan myynti 0,4 miljoonaa euroa. Kotipizza Group -konsernin liikevaihto samalla ajanjaksolla oli 91,5 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 9,39 miljoonaa euroa.

LTP Group

LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva toimija. Groupiin kuuluvat logistiikkayritykset LTP Logistics Oy ja LTP Cargo Oy, kaupan muovilaatikoiden pesulapalveluihin erikoistunut Lännen Teollisuuspalvelu Oy sekä kuormalavoihin erikoistunut LTP Service Oy.

Yhdessä yritykset muodostavat joustavaa ja yksilöllistä palvelua tarjoavan logistiikkakokonaisuuden, joka kattaa keräilyn, varastoinnin ja kuljetuspalvelut. LTP Group toimii koko Suomen alueella. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme