LOGOMO

Logomon uudistettu Teatro on Turun klubikentän uusi valovoimainen keikkapaikka!

Jaa
Vesta, Von Hertzen Brothers, Klamydia, Ida Paul & Kalle Lindroth, Maustetytöt, Chisu ja lukuisia muita kotimaisia tähtiartisteja nähdään uudistetussa Teatrossa klubikeikoilla kevään 2022 aikana.
Ruusut esiintyi Logomon Teatrossa 25.2.2022. Kuva Jan Trygg
Ruusut esiintyi Logomon Teatrossa 25.2.2022. Kuva Jan Trygg

Suomen suurimmista kiertueista ja tv-tuotannoista tunnettu tapahtumatalo Logomo on vakiintunut Suomen yhdeksi laadukkaimmista konserttipaikoista. Vastikään 10-vuotisjuhliaan viettänyt Logomo on kaikessa hiljaisuudessaan valmistellut aiemmin kaupunginteatterin väistötilana toimineesta Teatro-salista 500-paikkaiset seisovat keikat mahdollistavan klubitilan, joka on varusteltu huipputason ääni- ja valotekniikalla. Teatro on Logomon vastaus Turussa viime vuosien aikana käytyyn keskusteluun keikkapaikkojen vähyydestä. Teatro taipuu nykymuodossaan niin raskaan musiikin keikkoihin kuin indie- ja rap-keikkoihin penkitettyjä nousevan katsomon konsertteja unohtumatta.

Tuotantoyhtiö Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen on odottanut Teatron uudistusta vesi kielellä: ”Kun kuulin suunnitelmien edenneen siihen pisteeseen, että buukkaukset voivat alkaa, oli yhtenä päivänä jo kymmenkunta uutta varausta tehtynä. Keikkamyyjien ja artistien osalta vastaanotto on ollut loistava. Logomo-salia pienempää intiimimpää klubitilaa on selkeästi kaivattu ja se antaa myös meille kuin muillekin keikkajärjestäjille paremmat mahdollisuudet tuoda Logomoon sen kokoluokan artisteja, joille 500-paikkaisen Teatron kapasiteetti on tässä vaiheessa uraa realistisempi kuin yli 3000 kapasiteettiin taipuva Logomo-sali.”

Uudistetussa Teatrossa on järjestetty viimeisimmän koronasulun jälkeen vasta muutamia keikkoja, mutta yleisön palaute muuttuneesta tilasta on ollut palkitsevaa erityisesti tilan akustiikan ja äänentoiston parannusten tiimoilta. Kevään aikana Teatrossa nähdään toistakymmentä artistia, mutta syksyä ja vuoden 2023 ohjelmaa rakennetaan jo kuumeisesti.

Teatron tuleva ohjelmisto:

Ke 6.4. Edu Kettunen
Pe 8.4. Vesta, pehmoaino
La 9.4. Maria Ylipää: Piazzolla! – Tango nuevo
To 14.4. Atomirotta
To 21.4. Ida Paul & Kalle Lindroth
Pe 22.4. Klamydia
La 23.4. Maustetytöt
Pe 29.4. Von Hertzen Brothers
La 30.4. Chisu
Pe 6.5. Stand Up, Turku! -komiikkafestivaalit 15-v juhlavuosi! Ali Ihmemaassa 2.0, Ali Jahangiri (klo 18.00)
Pe 6.5. Stand Up, Turku! -komiikkafestivaalit 15-v juhlavuosi! Jukka Lindström, Välihuuto (klo 20.30)
Ma 9.5. Myrkyr - Folkesange
Pe 13.5. Kalevauva.fi, Loiriplukari
Pe 20.5. Mika Kuokkanen, Edu Kettunen, Johanna ja Mikko Iivanainen – Round Two
Ma 23.5.-To 26.5. I/O-Speksi
Ke 31.8. NITS – Knot
To 1.9. Music Of Pekka Pohjola
Pe 7.10. Scandinavian Music Group 20v. juhlakiertue
Pe 14.10. Sonata Arctica

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Päivi Rytsä
Toimitusjohtaja
Logomo Oy
paivi.rytsa@logomo.fi
p. 050 596 0773

Pietu Sepponen
Promoottori
Sunborn Live
pietu.sepponen@sunbornlive.fi
p. 044 556 6113

Kuvat

Ruusut esiintyi Logomon Teatrossa 25.2.2022. Kuva Jan Trygg
Ruusut esiintyi Logomon Teatrossa 25.2.2022. Kuva Jan Trygg
Lataa

Tietoja julkaisijasta

LOGOMO
LOGOMO
Junakatu 9
20100 TURKU

029 123 4800http://www.logomo.fi

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. 

Teatro on viihde- ja tapahtumakeskus Logomon sisällä. Teatro-kokonaisuus on rakennettu Turun kaupunginteatterilta vapautuneisiin tiloihin. Iltapäivisin Teatro toimii kahvilana sekä tapahtuma- ja kongressikeskuksena, iltaisin siitä kuoriutuu rento ja tyylikäs viihdekeskus baareineen. Teatro on avoinna ke–la klo 15 alkaen.
Viime vuonna Logomossa pidettiin noin 1000 eri tilaisuutta, ja talon kävijämäärä oli 369 000 henkilöä. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 70 yrityksessä. Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita.
 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta LOGOMO

Logomon Terassikesän 12 tapahtumailtaa keräsi yhteensä 6000 kävijää28.7.2022 14:20:04 EEST | Tiedote

Kolmatta kertaa järjestetty Logomon Terassikesä oli jälleen menestys. Kahdentoista peräkkäisen tapahtuman konserttisarja keräsi yhteensä 6000 kävijää. Suosituimmiksi illoiksi nousivat loppuunmyydyt kaksi Ismo Leikolan stand up -keikkaa, J. Karjalaisen sekä Amorphiksen tuhatlukuisen yleisömäärän keränneet illat. Logomon Terassikesä päättyi sunnuntaina 24.7. lasten päivään, jossa monisatapäinen tulevaisuuden keikkakävijäkanta nautti Hevisauruksen musiikista ja festivaalitunnelmasta. "Logomon Terassikesä osoitti jälleen tärkeän paikkansa osana Turun tapahtumakesän kohokohtia. Nyt ensimmäistä kertaa ilman yleisörajoituksia ponnistettu Teatron terassialue mahdollistaa tulevaisuutta ajatellen jopa entistä suurempia kotimaisia sekä kansainvälisen tason esiintyjiä. Vuoden 2023 osalta päätökset tapahtuman ajankohdasta ja kestosta tehdään myöhemmin", kertoo Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen. Lisätietoja: Pietu Sepponen Promoottori | Sunborn Live pietu.sepponen@sunbornlive.fi logomo.fi sun

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme