Alko Oy

Loimaan Alko saa uuden ilmeen huhtikuun remontissa

Jaa
Loimaan Alko remontoidaan uuteen raikkaaseen ilmeeseen. Myymälä on avoinna ennen remonttia vielä 8. huhtikuuta ja se avataan uudessa asussaan 27. huhtikuuta. Pääsiäisen ruokapöydässä maistuu paitsi viini, myös olut ja alkoholittomat juomat.

Loimaan Alkon myymälä on kiinni remontin vuoksi reilun kahden viikon ajan huhtikuussa. Myymälä on avoinna normaalisti vielä pääsäislauantaina 8. huhtikuuta klo 18 asti. Myymälä avataan remontin jälkeen jälleen 27. huhtikuuta klo 9.

Asiakkaita palvelevat muut lähimmät Alkon myymälät muun muassa Forssassa, Somerolla ja Aurassa. Myymälöiden sijainnit ja aukioloajat voi tarkistaa Alkon verkkosivuilta.

”Myymälämme Loimaalla jatkaa remontin jälkeen samassa, hieman aiempaa pienemmässä liiketilassa. Tuttu henkilöstö toivottaa jatkossakin asiakkaat tervetulleiksi asioimaan ja kysymään vinkkejä ruoan ja juoman yhdistämiseen”, kertoo palvelujohtaja Juha Laanti.

Myymälästä löytyy noin 1 000 tuotteen valikoima aiemman 1 200 sijaan.

”Valikoima säilyy edelleen monipuolisena ja kattavana. Viinejä tulee valikoimaan noin 540, panimotuotteita 120, väkeviä 280 ja alkoholittomia juomia 30. Uudistetussa myymälässä satsataan jatkossa erityisesti viineihin. Rakennamme valikoimaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Valikoiman painotukset kohdentuvat ja muuttuvat sesonkien ja asiakkaiden toiveiden mukaan”, palvelupäällikkö Merja Haarajoki sanoo.

Alkon verkkokaupasta löytyy kattava koko 11 000 tuotteen valikoima ja tuotteet voi noutaa omasta lähi-Alkosta. Tilauksen toimitus on veloitukseton.

Pääsiäisenä panostetaan astetta juhlavampaan ruokaan ja juomaan. Ennakkoon asioimalla välttää ruuhkat.

Pääsiäinen on keskeinen kevään ruokajuhla, jolloin moni panostaa myös juomiin tavanomaista enemmän. Lammas on vakiinnuttanut asemansa pääsiäispöytien kunniavieraana, joskin kasvisruokien asema lisääntyy koko ajan.

”Valitsisin lammasviiniksi keskitäyteläisen tai täyteläisen punaviinin. Oluissa suosisin pääsiäislampaan parina runsaita makuja: täyteläiset ja vivahteikkaat oluet ovat erinomainen valinta. Myös alkoholittomat vaihtoehdot, kuten alkoholittomat viinit ja oluet, toimivat hienosti pääsiäisherkkujen kanssa”, Merja Haarajoki vinkkaa.

Pääsiäisen juomissa voi huomioida myös vastuullisemmat valinnat, tarkoittaa se sitten alkoholittomia, matala-alkoholisia tai ympäristöystävällisempiä tuotteita.

”Juomien ympäristövastuullisuus kiinnostaa asiakkaitamme. Vihreä valinta -symbolien avulla ympäristön kannalta vastuullisemmat juomat on helppo löytää. Moni osaa valita ostoskoriin jo luomun, mutta pakkauksellakin on väliä. Pääsiäispöytään voi napata vaikka kevyemmän lasipullon.”

Pääsiäisviikolle Haarajoki ennustaa ruuhkia. Pääsiäisviikolla keskiviikko 5. huhtikuuta ja kiirastorstai 6. huhtikuuta ovat myymälöissä perinteisesti vilkkaimmat asiointipäivät. Pitkäperjantaina 7. huhtikuuta sekä toisena pääsiäispäivänä maanantaina 10. huhtikuuta Alkot ovat kiinni. Pääsiäislauantaina 8. huhtikuuta Loimaan myymälä on vielä auki ennen remonttia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Juha Laanti 040 730 4908, juha.laanti@alko.fi
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Alkon tilinpäätös tammi-joulukuu 2022: Alkon palvelu vastuullista ja asiakkaiden arvostamaa 11.4.2023 10:30:00 EEST | Tiedote

Asiakkaat arvostivat Alkon palvelun kaupan alan parhaaksi. Alkon myynnissä näkyi koronarajoituksista luopuminen, ja myydyt litrat palautuivat koronaa edeltävän vuoden 2019 tasolle. Alkon liikevaihto laski 8 prosenttia ja myyntivolyymi 10 prosenttia. Vastuullisuuden painopisteitä olivat alkoholihaittojen vähentäminen, yksinäisyyden ennaltaehkäiseminen ja toiminnan ilmastovaikutusten pienentäminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme