EnerKey

Loiste etsii yrityksiä pilotoimaan Enerkeyn vastuullista energianhallinnan kokonaisuutta

Jaa

Loiste ja EnerKey ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä säästämään energiaa ja pienentämään oman liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja hiilijalanjälkeä. Loiste etsii parhaillaan asiasta kiinnostuneita yrityksiä pilotointiin.

EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava vastuullisuuden ja energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula
EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava vastuullisuuden ja energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula

-Kumppanuuksien kautta saamme vahvan erikoisosaamisen. Selkeät toimintatavat, vastuullisuus ja avoimuus vievät kohti tuloksellista ja luotettavaa yhteistyötä. Energiayhtiönä haluamme vastata odotuksiin, joita asiakkaillamme on energiatehokkuuteen ja ympäristöasioiden huomioimiseen liittyen. Energianhallinta on yksi askel kohti hiilineutraalia yritystä, toteaa Loisteen yritysmyynnin johtaja Jani Pääkkönen.

Loiste auttaa yrityksiä kohti hiilineutraaliutta

Loisteen tavoitteena on rakentaa yritysasiakkaidensa kanssa yhdessä puhtaampaa tulevaisuutta. Tarjottavat tuotteet ja palvelut auttavat yrityksiä edistämään vastuullisuuttaan ja ympäristöystävällisyyttään hiilineutraaliuteen asti. Yhteistyö EnerKeyn kanssa lisää konkreettisia työkaluja energiankulutuksen ja hiilijalanjäljen vähentämiseen ja seurantaan.

Powered by EnerKey tuo Loisteen asiakkaiden saataville nykyaikaiset energianhallinnan työkalut joustavalla, palvelupohjaisella mallilla. Yritysten haasteena on usein energian- ja vedenkulutuksen sekä päästöihin liittyvän tiedon hajautuminen moniin eri järjestelmiin. Tämä hankaloittaa analysointia ja päätöksentekoa. Powerd by EnerKey alustan avulla asiakas saa helppokäyttöisen ja ymmärrettävän kokonaisnäkymän omaan energiankäyttöönsä ja siihen liittyvään säästöpotentiaaliin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat sekä Loisteelle että EnerKeylle liiketoiminnan keskiössä ja lähtökohtana tulevaisuuden palvelujen kehitykselle. Loisteen keväällä 2019 tehdyn tutkimuksen perusteella suomalaiset suhtautuvat ilmastonmuutokseen vakavasti. Erityisesti energia-alan näkökulmasta tehdyn tutkimuksen tuloksena 76 % suomalaisista pitää ilmastonmuutosta vakavana uhkana. Vastuullisuus ja hiilineutraalius ovat usein jo osa yrityksen liiketoimintastrategiaa, sillä niillä on suuri painoarvo asiakkaiden ja sidosryhmien mielikuvaan yrityksestä.

– Haluamme auttaa yrityksiä toimimaan resurssiviisaasti ja vähentämään liiketoimintansa ympäristövaikutuksia. Yhteistyöllä Loisteen kanssa pystymme tarjoamaan edistyneimmät vastuullisuuden ja energianhallinnan digitaaliset palvelut Loisteen yritysasiakkaille. Vain yhdessä toimimalla pystymme selättämään ilmastonmuutoksen, toteaa EnerKeyn Vice President Jaakko Huhta.

Loiste hakee nyt pilotointikohteita - onko yrityksenne kiinnostunut samaan säästöjä energiahallinnan avulla sekä samalla pienentämään hiilijalanjälkeä? Ota yhteyttä ja tule mukaan kehittämään uutta!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Loiste, Jani Pääkkönen tel. +358 504771990 jani.paakkonen@loiste.fi
EnerKey, Jaakko Huhta tel. +358 400 292 257, jaakko.huhta@enerkey.com

Kuvat

EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava vastuullisuuden ja energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula
EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava vastuullisuuden ja energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula
Lataa

Tietoja julkaisijasta

EnerKey
EnerKey
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

+358207992101http://www.enerkey.com

Loiste

Loiste Sähkönmyynti Oy on valtakunnallinen, suomalainen energiayhtiö. Loiste haluaa helpottaa 200 000 asiakkaansa arkea kehittämällä uusia palveluja ja toimivia ratkaisuja. Loiste tähtää tulevaan kasvuun yhdessä kumppaneidensa kanssa, jotta ihmiset ja yritykset voisivat tehdä oman elämänsä kokoisia ympäristötekoja.

Loisteen monipuoliset ratkaisut ja asiantuntijuus auttavat asiakasta matkalla kohti hiilineutraalia yritystä.

www.loiste.fi

 

 

EnerKey

EnerKey Sustainability & Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava, ISO 50001 ja ISO 14001 -sertifioitu, pilvipohjainen energiatiedon ja -prosessien hallinnan SaaS-palvelu. EnerKey SaaS-palvelun vastuullisuusominaisuuksiin kuuluu päästöraportointi, jäteraportointi, liikennepolttoaineiden seuranta sekä sisäilman laatu.

EnerKeytä käyttää yli 1000 asiakastamme ja sillä hallitaan yli 100 000 mittapisteen tuottamat kulutustiedot 15 000:ssa kiinteistössä. EnerKeyn saat myös organisaatiosi omalla logolla ja ulkoasulla brändättynä asiakkaidesi käyttöön Powered by EnerKey -alustaratkaisuna.

www.enerkey.com

https://poweredby.enerkey.com

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EnerKey

EnerKey sopimukseen norjalaisen energiayhtiön kanssa8.6.2020 09:21:09 EESTTiedote

Norjalaisten Eidsiva Energin ja Gudbrandsdal Energin energiayhtiöiden omistama Innlandskraft AS ja pohjoismaiden johtava vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelun toimittaja EnerKey ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on tulevaisuudessa tarjota Innlandskraftin loppuasiakkaille tehokkaat työkalut vastuulliseen energianhallintaan. Yhteistyön ensimmäinen vaihe käynnistyy pilotointihankkeella, jonka tavoitteena on kehittää Innlandskraftin loppuasiakkaille tarjottavia vastuullisuuden ja energianhallinnan palveluita.

Tampereen Sähkölaitos ja EnerKey yhteistyöhön energianhallinnan palveluiden kehittämisestä28.4.2020 09:00:00 EESTUutinen

Tampereen Sähkölaitos ja EnerKey ovat solmineet sopimuksen energianhallinnan palveluiden pilotoinnista Tampereen Sähkölaitoksen yritysasiakkaille. Powered by EnerKey -alustaratkaisu mahdollistaa Pohjoismaiden johtavien, älykkäiden ja vastuullisten energianhallinnan palveluiden tarjonnan Tampereen Sähkölaitoksen yritysasiakkaiden käyttöön nopealla aikataululla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme