Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestareilla nähdään maaliskuussa yli 500 lahjakasta nuorta esiintyjää – tapahtuman aikataulu on nyt julkaistu

Jaa

Nuorten kulttuuritapahtuma Loistefestari tarjoaa viikonlopun verran musiikkia 24.–25.3.2018. Loistefestariin osallistuu 63 ryhmää ja yhteensä yli 500 nuorta muusikkoa, jotka astuvat valokeilaan Loistefestarin katselmuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Loistefestarin laaja kattaus sisältää suuria kuoroja, rock-bändejä, pop-duoja, räppiä ja heviä, klassista ja kansanmusiikkia. Katselmusten kirjosta nähdään kooste Loistefestarin gaalassa 28.3.2018 Kulttuuriareena Gloriassa.

Loistefestarin katselmukset 24.–25.3. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, gaala 28.3.2018 kulttuuriareena Gloriassa.
Loistefestarin katselmukset 24.–25.3. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, gaala 28.3.2018 kulttuuriareena Gloriassa.

Esiintymiskokemusten lisäksi Loistefestari tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua muihin harrastajiin ja saada palautetta alan huippuammattilaisilta. Tänä vuonna kannustavaa palautetta antaa 12 raatilaista. Mukana ovat muiden muassa saksofonisti ja multi-instrumentalisti Joakim ”Jusu” Berghäll, musiikkineuvos ja pitkä uran kuoronjohtajana tehnyt Marjukka Riihimäki sekä Mamma Mia! -musikaalin tähti ja monipuolinen muusikko Jukka Nylund. Loistefestarin taiteellisena johtajana toimii tänä vuonna monilahjakkuus Kalle Lindroth, joka on juuri julkaissut yhdessä Ida Paulin kanssa debyyttialbumin ”Nää kaikki kertoo susta”.

Loistefestarin aikataulu on nyt julkaistu tapahtuman nettisivuilla: loiste.munstadi.fi

Loistefestarin katselmukset

24.3.
klo 14.15 Kulttuuriareena Gloria (Pieni Roobertinkatu 12) / Pop ja lauluyhtyeet
klo 14 Vantaan Kulttuurikeskus Vernissa (Tikkurilantie 36) / Iskelmä, jazz, pop ja hiphop
klo 14 Espoon Kannusali (Kannusillankatu 4) / Kuorot ja orkesterit

25.3.
klo 14.15 Espoon Kannusali / Klassinen ja etno
klo 14.30 Kulttuuriareena Gloria / Rock ja pop

Loistefestarin Gaala
28.3. klo 18–21 Kulttuuriareena Gloria

Tapahtuvat ovat ikärajattomia ja niihin on vapaa pääsy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tuottaja
Tiina Toivonen
kulttuuri ja vapaa-aika / nuoriso
puh. 09 310 71577, 041 5121706
tiina.toivonen@hel.fi

Kuvat

Loistefestarin katselmukset 24.–25.3. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, gaala 28.3.2018 kulttuuriareena Gloriassa.
Loistefestarin katselmukset 24.–25.3. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, gaala 28.3.2018 kulttuuriareena Gloriassa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Tiedote/kutsu: Pitäjänmäen nuorisotalo remontoitiin nuoria osallistaen uudenlaisella yritysyhteistyöllä13.8.2018 09:25Tiedote

Mukana Pitäjänmäen nuorisotalon remontissa ovat olleet Helsingin kaupungin lisäksi Finlayson Oy, Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. ja Huonekaluliike Vepsäläinen Oy. Nämä kolme hankkeessa mukana ollutta yritysyhteistyötahoa ovat mahdollistaneet nuorisotalon uuden ilmeen suunnittelutyön ja tarjonneet tarvittavat sisustustuotteet. Tällainen yritysyhteistyömalli on aivan uudenlainen toimintatapa Nuorisopalveluille ja sen tulos näyttää erinomaiselta. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala toivoo vastaavia hankkeita toteutuvan jatkossakin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme