Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestareilta yksitoista nuorten teatteriryhmää valtakunnalliseen Teatrikseen

Jaa

Loistefestari tarjosi teatterielämyksiä koko keväisen viikonlopun ajan 29.–31.3.2019 Narrin näyttämöllä ja Nordsjö lågstadieskolan Kling & Klang –salissa. Perjantaina nuoret pääsivät esiintymään Narrin näyttämöllä täpötäysille katsomoille.

Loistefestari 2019, Työmiehen vaimo, kuva: Jonna Pennanen
Loistefestari 2019, Työmiehen vaimo, kuva: Jonna Pennanen

– Loistefestari 2019 oli onnistunut nuorten teatteri- ja esitystaiteen katselmus. Festari energisoi, hengästytti ja opetti ja lisäksi avasi tervetulleita, uusia näkökulmia myös minulle, totesi tapahtuman kummi Minttu Mustakallio.

Loistefestari on osa Nuori Kulttuuri –tapahtumaa, joten osa tapahtumassa esiintyneistä nuorista lähtee esiintymään valtakunnalliseen teatterikatselmukseen Teatrikseen, joka järjestetään 24.-26.5.2019 Jyväskylässä.

Loistefestarin ohjelmistosta seuraavat esitykset nähdään Teatriksessa:

Minulla ei ole nälkä
Musta lammas
Kolme aikaa – Musta
Keltainen pallo
Rajat
Pendulum
Peppi Pitkätossu
Työmiehen vaimo
Pysäkillä
Illuusionnellisuus
Pentekosto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tuottaja
Ilona Anttila
040 194 4533
ilona.anttila@hel.fi
kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / nuoriso

viestintäsuunnittelija
Jonna Pennanen
041 5121 779
jonna.pennanen@hel.fi
kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / viestintä ja markkinointi

Kuvat

Loistefestari 2019, Työmiehen vaimo, kuva: Jonna Pennanen
Loistefestari 2019, Työmiehen vaimo, kuva: Jonna Pennanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Objection! exhibition opens at the Helsinki City Museum23.5.2019 13:33:30 EESTTiedote

Does disagreement have enough space to live in the middle of our consensus-seeking everyday life? Why is disagreement being pushed aside even though it is the basis of political activity in a democracy? And how can a city serve as a growth platform for public disagreement? How have different forms of opposition manifested in the history of Helsinki? Helsinki City Museum's new exhibition Objection! will open on the fourth floor of the museum on 24 May 2019.

Toista mieltä! -näyttely avautuu Helsingin kaupunginmuseossa23.5.2019 13:32:55 EESTTiedote

Onko eripuralla riittävästi elintilaa keskellä konsensushakuista arkeamme? Miksi erimielisyyttä sysätään syrjään, vaikka se on poliittisen toiminnan perusta demokratiassa? Entä kuinka kaupunki voi toimia kasvualustana julkiselle erimielisyydelle? Miten erilaiset vastarinnan muodot ovat näyttäytyneet Helsingin historiassa? Helsingin kaupunginmuseon uusi Toista mieltä! -näyttely avautuu 24.5.2019 museon neljännessä kerroksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme