Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Loistefestareilta yksitoista nuorten teatteriryhmää valtakunnalliseen Teatrikseen

Jaa

Loistefestari tarjosi teatterielämyksiä koko keväisen viikonlopun ajan 29.–31.3.2019 Narrin näyttämöllä ja Nordsjö lågstadieskolan Kling & Klang –salissa. Perjantaina nuoret pääsivät esiintymään Narrin näyttämöllä täpötäysille katsomoille.

Loistefestari 2019, Työmiehen vaimo, kuva: Jonna Pennanen
Loistefestari 2019, Työmiehen vaimo, kuva: Jonna Pennanen

– Loistefestari 2019 oli onnistunut nuorten teatteri- ja esitystaiteen katselmus. Festari energisoi, hengästytti ja opetti ja lisäksi avasi tervetulleita, uusia näkökulmia myös minulle, totesi tapahtuman kummi Minttu Mustakallio.

Loistefestari on osa Nuori Kulttuuri –tapahtumaa, joten osa tapahtumassa esiintyneistä nuorista lähtee esiintymään valtakunnalliseen teatterikatselmukseen Teatrikseen, joka järjestetään 24.-26.5.2019 Jyväskylässä.

Loistefestarin ohjelmistosta seuraavat esitykset nähdään Teatriksessa:

Minulla ei ole nälkä
Musta lammas
Kolme aikaa – Musta
Keltainen pallo
Rajat
Pendulum
Peppi Pitkätossu
Työmiehen vaimo
Pysäkillä
Illuusionnellisuus
Pentekosto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tuottaja
Ilona Anttila
040 194 4533
ilona.anttila@hel.fi
kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / nuoriso

viestintäsuunnittelija
Jonna Pennanen
041 5121 779
jonna.pennanen@hel.fi
kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / viestintä ja markkinointi

Kuvat

Loistefestari 2019, Työmiehen vaimo, kuva: Jonna Pennanen
Loistefestari 2019, Työmiehen vaimo, kuva: Jonna Pennanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme