Veikkaus Oy

Loton potti kasvaa 10 miljoonaan euroon

Jaa

Vuoden ensimmäisessä arvonnassa ei löytynyt seitsemää oikeaa numeroa keneltäkään, joten ensi lauantaina Lotossa on tarjolla jo 10 miljoonan euron päävoitto.

Loton kierroksen 1/2023 oikea rivi on 1, 3, 7, 17, 34, 35, 39 sekä lisänumero 33. Plusnumeroksi arvottiin 13.

Kierroksen suurimmat voitot osuivat kolmelle 6+1-tulokselle. 58 606,04 euron suuruiset voitot lähtivät nettipelaajille Paraisille ja Kouvolaan. Netissä onnekkaat rivinsä pelanneet saavat voittonsa suoraan pankkitilille. Yksi illan 6+1-tuloksista oli pelattu Ylöjärven Citymarketissa. Voittaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 9 2 2 8 9 1 2. Jokerista löytyi kolme kappaletta kuusi oikein -tuloksia, joista kaksi oli pelattu onnistuneesti tuplattuna. 40 000 euron voitot lähtivät Hollolan Prismassa pelanneelle kahden hengen porukalle ja Uudessakaupungissa K-Market Kaunisrannassa pelanneelle voittajalle. 20 000 euron voiton tuonut kuusi oikein -tulos oli pelattu Imatralla Lappeentien R-kioskilla. Uudessakaupungissa ja Imatralla pelanneet voittajat olivat käyttäneet pelatessaan Veikkaus-korttia, joten he saavat voittonsa suoraan tililleen todennettuaan henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai vaihtoehtoisesti jossakin Veikkauksen pelisalissa.

Lauantain Lomatonnin voittorivi on Ateena 54. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon 13 kappaletta.

Katso kaikki tulokset ja voitonjako

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme