Veikkaus Oy

Loton potti kasvaa kymmeneen miljoonaan euroon

Jaa

Kierroksen 23/2022 arvonnassa ei löytynyt yhtään seitsemää oikeaa, joten ensi lauantaina Loton potissa on jo kymmenen miljoonaa euroa.

Loton kierroksen 23/2022 oikea rivi on 1, 7, 16, 23, 25, 32 ja 33 sekä lisänumero 9. Plusnumeroksi arvottiin 23.

Täysosumia ei tällä kierroksella löytynyt, joten suurimmat voitot lähtivät jakoon 6+1-tuloksilla. 87 358,67 euron suuruiset voitot lähtivät nettipelaajalle Ouluun sekä Helsingin Viikin Prismassa pelinsä sisään jättäneelle asiakkaalle. Oululainen nettipelaaja saa voittonsa suoraan pankkitililleen. Helsingin Viikin Prismassa asioinut lottovoittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista voittotositetta vastaan.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 5 4 8 0 8 8 1.

Lauantai-Jokerista löytyi kaksi kappaletta kuusi oikein -tuloksia. Molemmat rivit oli pelattu tuplattuna ja tuplausnumeron osuessa kohdalleen voitto-osuudeksi tuli 40 000 euroa

Lauantain Lomatonnin voittorivi on Ottawa / Pietari 21. Tonnin voittoja lähti jakoon 14 kappaletta.

Lomatonnin pelattavissa olevien 60 kaupungin joukossa oli aiemmin kaksi venäläistä kaupunkia, jotka vaihdettiin uusiin torstaina 2.6.2022. Moskova vaihtui Splitiin ja Pietari Ottawaan. Sen jälkeen poistettuja kaupunkeja ei ole voinut enää pelata. Poistetun kaupungin sisältämät kestopelit ovat normaalisti voimassa ja ne voittavat, mikäli arvonnassa tulee poistetun kaupungin korvaava kaupunki tulokseksi. Tuloksissa esitetään kestopelien siirtymän ajan molemmat kaupungit.

Katso kaikki tulokset ja voitonjako

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme