Veikkaus Oy

Loton potti kohoaa 2,4 miljoonaan euroon

Jaa

Kierroksella 27/2022 ei löytynyt seitsemää oikeaa, joten ensi viikolla Lotossa on tarjolla 2,4 miljoonan euron päävoitto.

Lottopalloja lottokoneessa.
Lottopalloja lottokoneessa.

Loton oikea rivi (kierros 27/2022) on 2, 8, 22, 28, 32, 34 ja 39 sekä lisänumero 14. Plusnumeroksi arvottiin 15.

Täysosumia ei tällä kierroksella löytynyt, mutta 6+1-tuloksia löytyi peräti viisi kappaletta. Näillä voittavilla riveillä viisi onnekasta nappasi itselleen 31 282,40 euroa. Voitot menivät nettipelaajille Nurmekseen, Helsinkiin, Kuopioon ja Iittiin. Netissä pelattujen voittojen lisäksi yksi voitoista oli pelattu Veikkaus-korttia käyttäen Kokkolassa Kälviän ST1 Kaffelissa. Netissä pelanneet voittajat saavat voittonsa suoraan tililleen. Kälviällä asioinut voittaja saa voittonsa tililleen todennettuaan henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai jossakin Veikkauksen omassa pelisalissa. Kokkolassa Veikkauksen oma pelisali Pelaamo palvelee Kallentorilla.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 1 0 7 8 0 8 2. Arvonnassa löytyi kaksi kappaletta 6 oikein -tuloksia, joilla molemmilla voitti 20 000 euroa. Toinen voitoista meni vihtiläiselle nettipelaajalle ja hän saa voittonsa suoraan tililleen. Kierroksen toinen voitto oli pelattu Kirkkonummen Prismassa. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa voittotositetta vastaan Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista.

Lauantain Lomatonnin voittorivi on Praha 77. Tonnin voittoja lähti matkaan 20 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Lottopalloja lottokoneessa.
Lottopalloja lottokoneessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme