Veikkaus Oy

Loton potti kohoaa 3,6 miljoonaan euroon - Tornioon 162 000 euron voitto

Jaa

Loton kierroksen 39/2022 arvonnassa ei löytynyt yhtään täysosumaa, joten potti kohoaa. Ensi viikolla Loton potissa on 3,6 miljoonaa euroa.

Loton kierroksen 39/2022 oikea rivi on 10, 12, 13, 20, 24, 33 ja 36. Lisänumero 8. Plusnumero 28.

Täysosumia ei löytynyt, joten ensi viikolla Loton potti kohoaa 3,6 miljoonaan euroon.

Illan arvonnassa löytyi yksi 6+1 -oikein rivi, jolla voitti 162 917 euroa. Voittopotti osui torniolaiselle nettipelaajalle. Hän saa voittonsa suoraan pankkitililleen.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 3 2 8 6 9 1 1. Täysosumia ei löytynyt. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu kolme kappaletta. Kahdella tuplatulla rivillä voitti 40 000 euroa ja yhdellä kuusi oikein -rivillä 20 000 euroa.

Lauantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Singapore 70. Lomatonneja voitettiin yhdeksän kappaletta.

Illan Loton lähetyksessä tutustuttiin Liikehäiriösairauksien liiton toimintaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme