Veikkaus

Loton potti nousee 3,6 miljoonaan euroon – Lauantai-Jokerista miljoonan euron voitto Turenkiin

Jaa

Loton tämän viikon arvonnassa (kierros 8/2018) ei löytynyt täysosumaa. 6+1 –tuloksia löytyi tällä kierroksella kaksi. Toinen voittaja oli helsinkiläinen nettipelaaja ja toinen voitto meni kahden hengen porukalle Kouvolaan.

Porukkapeli oli pelattu R-kioskilla Kouvolan Kauppakadulla. Kaikki voittajat olivat pelanneet tunnistautuneina, joten he saavat voitot suoraan tililleen.

6 oikein tuloksista löytyi yksi peli, joka oli plussattu. Voittosumma 4 137 nousee plussauksen jälkeen 20 687 euroon. Tällä kierroksella Lotosta voitettiin kaikkiaan yli 146 865 erisuuruista voittoa.

Loton oikea rivi (kierros 8/2018) on 1, 10, 22, 31, 34, 37 ja 40. Lisänumero on 11 ja Plus-numero 21. Ensi viikolla (kierros 9/2018) jaossa on 3,6 miljoonaa euroa.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 3 8 8 1 9 3 9. Jokerista löytyi yksi täysosuma, jolla voittaa miljoonan euroa sekä yksi 6 oikein –tulos, jolla voittaa 20 000 euroa. Jokerin miljoonavoittaja oli pelannut R-kioskilla Turengissa tunnistautuneena, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Lomatonnin voittorivi on Barcelona 75. Lomatonneja meni jakoon 19 kappaletta.

Lottolähetyksen aiheena oli tällä kertaa aiheena Liikkuvan Resurssikeskuksen Hyvän mielen tanssit. Kyseessä on matalan kynnyksen vapaaehtoistoiminta, joka kiertää Turun suuralueella. Lähialueen asukkailla on mahdollisuus tulla tanssittamaan ja tuomaan iloa tanssikiertueen kohteen, esim. palvelutalon asukkaille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme