Veikkaus Oy

Loton potti nousee 5,3 miljoonaan euroon – kierroksen suurin voitto yli 158 000 euroa

Jaa
Lotossa ei löytynyt kierroksella 10/2023 yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on noin 5,3 miljoonaa euroa.

Lauantain kierroksen oikea rivi on 3, 6, 13, 14, 30, 38 ja 39. Lisänumeroksi arvottiin 19 ja plusnumeroksi 7.

Kierroksen suurin voitto lähti jakoon 6+1-tuloksella. Niitä löytyi yksi kappale, ja sen arvo on 158 871 euroa. Voitto napsahti outokumpulaiselle nettipelaajalle.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 7 2 3 4 9 2 1. Kuusi oikein -tuloksia oli pelattu neljä kappaletta, joista yksi tuplattuna. Voitto-osuudet ovat 20 000 euroa perusriveille ja 40 000 onnistuneesti tuplatulle riville.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Hampuri 18. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon 14 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme