Veikkaus Oy

Loton potti nousi 10 miljoonaan euroon – 90 000 euron voitot Jyväskylään ja Rovaniemelle

Jaa

Lotossa oli tällä viikolla (kierros 32/2022) tarjolla 8 miljoonan euron potti, mutta yhtään täysosumaa ei löytynyt. Ensi viikolla potissa on pyöreät 10 miljoonaa euroa.

Lottopalloja lottokoneessa.
Lottopalloja lottokoneessa.

6+1-tuloksia löytyi kaksi kappaletta ja niillä voitti reilut 90 000 euroa. Voitot menivät nettipelaajille Jyväskylään ja Rovaniemelle. Voittajat saavat nettipelaajina voittonsa suoraan tileilleen.

Loton kierroksen 32/2022 oikea rivi on 3, 6, 12, 24, 27, 28, 30 ja lisänumero 19. Plusnumeroksi arvottiin 27.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 4 1 2 6 3 2 5. Jokerista löytyi kolme 6 oikein -tulosta, joista yksi oli tuplattu. Tuplaamattomat voitot olivat 20 000 euroa ja tuplattu 40 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Lontoo 16. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 6 kappaletta.

Lottolähetyksessä tutustuttiin tällä viikolla Kehitysvammaliittoon, joka täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Yksi juhlavuoden tapahtumista on Lapinlahden Lähteellä parhaillaan esillä oleva Johanna Kareen kuvaama Onnellinen elämä -valokuvanäyttely. Kehitysvammaliiton tehtävänä on torjua eriarvoisuutta ja poistaa osallistumisen esteitä mm. tuottamalla selkokielisiä materiaaleja sekä kouluttamalla, neuvomalla ja järjestämällä vertaistukea. Kehitysvammaliiton toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Lottopalloja lottokoneessa.
Lottopalloja lottokoneessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme