Veikkaus Oy

Loton potti nousi 8 miljoonaan euroon – 170 000 euron voitto Espooseen

Jaa
Loton potissa oli tällä viikolla (kierros 22 /2022) tarjolla 6,5 miljoonaa euroa. Arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten ensi viikolla potissa on 8 miljoonaa euroa.
Lottopalloja lottokoneessa.
Lottopalloja lottokoneessa.

Arvonnassa löytyi yksi 6+1-tulos, jolla voitti reilut 170 000 euroa. Voitto osui nettipelaajalle Espooseen. Hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Loton kierroksen 22/2022 oikea rivi on 17, 21, 25, 27, 28, 37, 40 ja lisänumero 1. Plusnumeroksi arvottiin 21.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 0 4 2 4 1 2 5. Jokerista löytyi kaksi tuplattua 6 oikein -tulosta, joilla voitti 40 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Buenos Aires 4. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin kahdeksan kappaletta.

Lottolähetyksessä tutustuttiin tällä kertaa merentutkimusalus Arandaan. Aranda on nykyaikainen jäävahvistettu tutkimusalus, joka soveltuu monitieteelliseen, ympärivuotiseen merentutkimukseen. Aluksen toimintaa hallinnoi Suomen ympäristökeskus SYKE. Toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Lottopalloja lottokoneessa.
Lottopalloja lottokoneessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme