Veikkaus Oy

Loton yli 25 000 euron voiton lunastusaika päättymässä – Pelattu Kirkkonummella K-Market Veikkolassa

Jaa

Viime vuoden elokuussa kierroksella 32/2021 Lotossa löytyi 6+1-tuloksia peräti seitsemän kappaletta. Voitto-osuus kullakin rivillä oli hieman yli 25 000 euroa. Yksi riveistä oli pelattu Kirkkonummella K-Market Veikkolassa, mutta voitto on edelleen lähes vuodenkin jälkeen lunastamatta.

Kierroksella 32/2021 osui Loton yksi seitsemästä 6+1-voitoista Kirkkonummen K-Market Veikkolassa pelattuun pelin. Reilun 25 000 euron voitonlunastuksella alkaa olla jo vähitellen kiire, sillä voitto pitää lunastaa vuoden kuluessa. K-Marketissa asioinut pelaaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten voitto pitää lunastaa voittotositetta vastaan Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen omasta pelisalista. Voiton viimeinen lunastuspäivä on 14.8.2022. 

- Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten meillä ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa voittajasta. Nyt kaikkien K-Market Veikkolassa pelanneiden kannattaakin tarkistaa viime kesän jäljiltä, että olisiko kesähousujen taskuun, auton hanskalokeroon tai vaikkapa kesämökin vieraskirjan väliin jäänyt yli 25 000 euron arvoinen voittotosite, kannustaa Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm. 

- Voittaja voi olla paikkakuntalainen tai sitten ohikulkumatkalla pistäytynyt pelaaja. K-Market Veikkola sijaitsee lähellä Turunväylää, joten miksipä ei arvokas tosite olisi kulkeutunut kesälomamatkalla vaikka Turkuunkin asti. Toivottavasti voittotosite kuitenkin löytyisi jostain päin Suomea ja voittaja ehtisi ihan mukavan suuruisen voittonsa lunastamaan, Sundholm jatkaa. 

Mikäli voittoa ei lunasteta vuoden kuluessa, voittosumma siirtyy jakamattomiin varoihin.Sieltä se palautuu tulevilla kierroksilla pelien voitonjakoihin erikoispotteina, korotettuina voitonjakoina tai arpojen lisäarvontojen muodossa. Vuoden määräaika voitonlunastukseen on määritelty arpajaislaissa ja Veikkauksen säännöissä. 

Viime vuonna voittoja jäi lunastamatta 4,2 miljoonan euron edestä 

Pelivoittoja jää lunastamatta joka vuosia useamman miljoonan euron edestä. Vuonna 2021 lunastamattomia voittoja kertyi yhteensä noin 4,2 miljoonaa euroa. Summa koostuu suurimmaksi osaksi pienistä, noin muutaman euron voitoista. 

– Voittokupongit voivat mennä hukkaan tai niiden tarkistaminen vain yksinkertaisesti unohtuu. Lisäksi asiakkaat saattavat myös kokea, että voitto on niin pieni, ettei sitä viitsitä käydä lunastamassa, Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm kertoo. 

Voittoja jää kuitenkin koko ajan lunastamatta vähemmän, sillä jo 76 prosenttia Veikkauksen pelien pelaamisesta on tunnistautunutta. Jos myyntipaikassa tunnistautuneena pelattuun peliin osuu alle 2000 euron voitto, se maksetaan automaattisesti asiakkaalle. Mikäli voittosumma on 2000 euroa tai enemmän, voittajan pitää todentaa henkilöllisyytensä veikkaus.fi:ssä tai jossakin Veikkauksen omassa pelisalissa, jonka jälkeen voitto maksetaan voittajan pankkitilille. Nettipelaajat saavat voittonsa automaattisesti suoraan tililleen. 

Veikkauksen tavoitteena on, että vuoden 2023 loppuun mennessä kaikki Veikkaus-pelaaminen tapahtuu tunnistautuneena. 

– Tunnistautumisen myötä voittajat ovat aina Veikkauksen tiedossa, eikä voittotositteen katoaminenkaan enää estä voitonmaksua, Sundholm sanoo. 

Suurin lunastamatta jäänyt lottovoitto on vuodelta 1995, jolloin noin 14 miljoonan markan (noin 2,4 milj. euroa) Vantaalla pelattu voitto jäi lunastamatta. Voittajaa etsittiin useampaan otteeseen mediassa, mutta voittajaa ei koskaan löytynyt. Toiseksi suurin lunastamatta jäänyt voitto on kierrokselta 40/2000, jolloin Helsinkiin osunut 1,7 miljoonan euron voitto Lauantai-Jokerista jäi lunastamatta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme