Veikkaus

Lotosta 1,2 miljoonaa euroa nettipelaajalle Hyvinkäälle

Jaa

Lottoarvonnassa löytyi yksi 7 oikein -tulos. 1,2 miljoonan euron voitto meni hyvinkääläiselle nettipelaajalle. Hän oli jo kolmas Loton päävoittaja tänä vuonna.

Voittaja saa Veikkauksen etuasiakkaana voittonsa suoraan tililleen.

6+1-tuloksia ei löytynyt arvonnassa yhtään kappaletta. Yhteensä Lotosta voitettiin tällä viikolla yli 129 000 erisuuruista voittoa.

Loton oikea rivi (kierros 2/2018) on 2, 3, 6, 24, 26, 27, 38 ja lisänumero 34. Tuplausnumeroksi arvottiin 13.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 4 0 3 4 4 9 1. Jokerista löytyi kolme 6 oikein -tulosta, joilla voitti 20 000 euroa. Yksi voittajista oli valinnut riviinsä Tuplauksen ja rivin viimeinen numero meni oikein, joten hän voitti 40 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Melbourne 85. Tuhannen euron päävoittoja jaettiin 12 kappaletta.

Lottokoneen käynnisti näyttelijä Pihla Penttinen. Putouksen näyttelijäkaartiin liittyvä Penttinen on ennen Teatterikorkeakouluun pääsyään näytellyt helsinkiläisessä Kellariteatterissa. Lähetyksessä tutustuttiin myös tähän yli 60-vuotiaaseen kunnianhimoisesti toimivaan harrastajateatteriin. Harrastajateatteritoimintaa tuetaan Veikkauksen tuotosta.

Ensi viikosta lähtien lottolähetyksessä ei nähdä enää viikoittaista vierasta. Lottolähetyksen ajankohta aikaistuu alkavaksi klo 22.10, ja Loton peliaika loppuu jatkossa klo 21.45. Samalla Loton Tuplaus poistuu ja korvautuu Plus-pelitavalla. Plussaamalla pelaaja voi viisinkertaistaa kaikki muut voitot paitsi päävoiton.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme