Veikkaus

Lotosta 201 000 euroa Espooseen – potti nousi 2,4 miljoonaan euroon

Jaa

Lottoarvonnassa (kierros 7/2018) ei löytynyt täysosumia, joten 1,2 miljoonan euron potti jäi jakamatta. Ensi viikolla Loton potissa on 2,4 miljoonaa euroa.

Arvonnassa löytyi yksi 6+1-tulos, jolla voitti noin 201 000 euroa. Peli oli pelattu K-supermarket Aurorassa Espoossa. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Yhteensä Lotosta voitettiin tällä viikolla 197 416 erisuuruista voittoa.

Loton oikea rivi (kierros 7/2018) on 6, 9, 16, 17, 21, 22, 24 ja lisänumero 12. Plusnumeroksi arvottiin 23.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 2 9 9 2 5 7 7. Jokerista löytyi kaksi 6 oikein -tulosta, joilla voitti 20 000 euroa. Toinen peleistä oli pelattu tuplattuna ja rivin viimeinen numero meni oikein, joten voittosumma nousi 40 000 euroon.

Lomatonnin voittorivi on Nizza 9. Tuhannen euron päävoittoja jaettiin 13 kappaletta.

Lottolähetyksessä esiteltiin Suomen vammaisliikunta ja -urheilu Vau ry:n toimintaa. "Kaikki Snoukkaa" on vammaislautailun edistämisprojekti, jossa viestitään lumilautailun harrastus- ja kilpailumahdollisuuksista liikuntarajoitteisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja heidän lähipiireilleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Tanssii Tähtien Kanssa ensimmäistä kertaa Voittajavedossa – pelissä on muuttuvat kertoimet21.9.2018 13:30Tiedote

Tanssikilpailu Tanssii Tähtien Kanssa eli TTK on ensimmäistä kertaa mukana Veikkauksen Voittajavedossa. Alkuvaiheessa suosikin paikan otti Jaana Pelkonen. Koska pelikohde on muuttuvakertoiminen, lopulliset kertoimet kuitenkin saadaan vasta peliajan päättyessä sunnuntaina 30.9. jolloin nähdään toinen suora lähetys MTV3-kanavalla. Tuolloin ensimmäinen kilpailija putoaa pelistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme