Veikkaus Oy

Lotosta lasahti täysosuma - tänne miljoonapotti napsahti

Jaa
Lotossa löytyi kierroksella 6/2023 yksi täysosuma. Onnekas voittaja kuittaa rivillään tasarahan, miljoona euroa.

Lauantain arvonnan oikea rivi on 13, 16, 17, 22, 25, 26 ja 36. Lisänumeroksi arvottiin 18 ja plusnumeroksi 8. Seitsemän oikein -tuloksen arvo on tasan miljoona euroa. Se oli pelattu Mikkelin Laajalammen Salessa.

- Isot onnittelut Mikkeliin! Maaliskuun alussa pankkitilille tipahtava miljoona euroa ilahduttaa taatusti, toteaa Veikkauksen viestintäyksikön päällikkö Tomi Auremaa kolmen viikon karenssiaikaan viitaten.

Voittaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänen pitää lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä. Tarkempia tietoja saa asiakaspalvelun numerosta 0200-55 000.

- Tervetuloa meidän voittajakabinettiin. Kahvit keitetään ja kakkuakin tarjotaan, Auremaa sanoo.

Myös 6+1-tuloksia oli pelattu yksi kappale. 146 753 euron voitto osui viiden osuuden porukalle. Kuponki oli pelattu Valkeakoskella, Salomaantien R-kioskilla. Jokaisen osuuden arvo on noin 29 000 euroa.

Ensi viikon lauantaina Loton potissa on niin ikään miljoona euroa.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 4 7 5 4 9 9 2. Kuusi oikein -tuloksia oli pelattu yksi kappale. Sen arvo on 20 000 euroa.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Buenos Aires 90. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon kymmenen kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme