Veikkaus Oy

Lotto, Eurojackpot ja muut Veikkauksen kuponkipelit edellyttävät tunnistautumista 15.5. alkaen

Jaa
Kuponkipelien tunnistautumisen myötä myös suosittu porukkapelaaminen kokee uudistuksen.

Toukokuussa tehdään suomalaista rahapelaamisen historiaa, kun Loton, Eurojackpotin ja muiden Veikkauksen kuponkipelien pelaaminen edellyttää tunnistautumista. 15.5. voimaan tuleva tunnistautumisedellytys perustuu arpajaislakiin. Tunnistautumisen avulla ehkäistään pelihaittoja, vahvistetaan ikärajavalvontaa sekä rakennetaan turvallisempaa peliympäristöä.Tunnistautuminen takaa asiakkaalle myös sen, että voitot kotiutuvat turvallisesti talteen. 

- Tunnistautunut asiakas saa kuponkipelien voittonsa talteen, vaikka tosite unohtuisi tarkistaa tai se katoaisi, kertoo Veikkauksen arvontapelien johtaja Ville Venojärvi. 

Kuponkipeleissä rekisteröitynyt Veikkauksen Etuasiakas tunnistautuu Veikkaus-kortilla, ajo-, henkilö-, Kela-kortilla tai Veikkauksen sovelluksesta löytyvällä mobiilikortilla. 

Tunnistautumisen myötä peliestojen valikoima monipuolistuu. Jatkossa kuponkipelien pelaamisen voi estää peleittäin tai peliryhmittäin koskien kaikkia myyntikanavia. Muutoksen myötä mahdollistuu myös kaikkien Veikkauksen pelien pelaamisen estäminen. Poikkeuksena tähän ovat raaputusarvat, jotka siirtyvät tunnistautumisen ja estojen piiriin viimeistään 1.1.2024. 

 

Suositut porukkapelit tarjolla jatkossa kaikissa myyntipaikoissa 

- Porukkapelien ostaminen ja yhdessä pelaaminen on edelleen mahdollista myyntipaikoissa, veikkaus.fi:ssä ja Veikkauksen sovelluksessa, Venojärvi kertoo. 

Myyntipaikat tekevät jatkossakin omia porukkapelejä asiakkaiden ostettavaksi. Uudistuksen myötä myyntipaikkojen omat porukkapelit tulevatvalikoimaan myös Veikkauksen omiin pelisaleihin ja kasinoille. Valtakunnallisesti myytävien valmisporukoiden ostaminen ja valikoima säilyy ennallaan kaikissa myyntikanavissa. Toton valmispelit jatkuvat myös ennallaan valikoimassa, mutta muu Toton porukkapelaaminen tulee jälleen mahdolliseksi myöhemmin vuonna 2023. 

Porukkapelit ovat kuponkipelien osuuksia, joten myös niiden osto myyntipaikasta edellyttää tunnistautumista 15.5. alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että porukan jäsenten tulee henkilökohtaisesti tunnistautua pelin ostohetkellä ja ostaa oma osuutensa porukkapelistä. Jatkossa Veikkaus ei enää tarjoa porukkasopimuspohjia asiakkaiden ja myyntipaikkojen käyttöön ja voitot maksetaan vain tunnistautuneille asiakkaille. 

- Uudistimme helmikuun lopulla veikkaus.fi:n Porukkapelit-sivuamme. Uudistuneen sivun kautta porukkapelaaminen onnistuu entistäkin vaivattomammin. Erityisesti omien pelaajaryhmien porukkapelaaminen on aiempaa helpompaa vaikkapa työ- ja kaveriporukoille, VilleVenojärvi iloitsee. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Kuponkipelien, kuten Loton, Eurojackpotin ja Vikingloton, pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme