Veikkaus Oy

Lottoarvonta suoritettu - potti nousi 4,2 miljoonaan euroon

Jaa
Lotosta ei löytynyt kierroksella 9/2023 täysosumia, joten ensi viikolla potissa on 4,2 miljoonaa euroa.

Kierroksen 9/2023 lottoarvontaa ei pystytty suorittamaan suorassa tv-lähetyksessä, sillä lottokone ei teknisistä ongelmista johtuen käynnistynyt. Kone kuitenkin saatiin toimimaan tv-lähetyksen jälkeen, joten oikea rivi päästiin lopulta arpomaan Poliisihallituksen virallisten valvojien johdolla lottokoneella. 

Loton kierroksen 9/2023 oikea rivi on 2, 13, 27, 31, 34, 39, 40 ja lisänumero 4. Plusnumeroksi arvottiin 15.

Arvonnassa löytyi yksi 6+1-tulos, jolla voitti reilut 309 000 euroa. Voitto osui nettipelaajalle Joensuuhun.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 8 8 0 4 7 3 7. Jokerista löytyi yksi 6 oikein -tulos, jolla voitti 20 000 euroa.

Lauantai-Lomatonnin voittorivi on Amsterdam 69. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 16 kappaletta.

Lottolähetyksessä vierailtiin Lapinlahden entisessä sairaalarakennuksessa. Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry on tänä vuonna 35 vuotta täyttävä yhdistys, joka on aktiivisesti vaalinut Lapinlahden kulttuuriperintöä. Lottolähetyksessä tutustuttiin seuran MIITTI-hankkeeseen, jonka tarkoituksena on järjestää tapahtumia ja työpajoja kaikille ihmisille taustasta riippumatta. Työpajoissa käydään läpi mielen hyvinvointiin, arjen hallintaan ja fyysiseen terveyteen liittyviä asioita ja sen tavoitteena on saattaa ihmisiä yhteen. Toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Kuponkipelien, kuten Loton, Jokerin ja Lomatonnin, pelaaminen edellyttää pian tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme