Efima Oyj

Low-code-sovelluksia valmiina paketista – Efima tuotteistaa Power Platform -ratkaisujaan taloushallinnon ja toiminnanohjauksen täsmätarpeisiin

Jaa
Globaali pula koodareista on luonut kasvavaa kysyntää low-code-ratkaisuille, joiden avulla organisaation prosesseihin voidaan rakentaa sovelluksia ja automaatioita perinteistä ohjelmistokehitystä ketterämmin. Digiyhtiö Efima vauhdittaa asiakkaidensa prosessien digitalisointia paketoimalla yleiskäyttöisimpiä low-code-toteutuksiaan valmiiksi tuotteiksi, joista ensimmäinen on Efima Invoicing App.
Efiman ensimmäinen low-code-valmistuote, Efima Invoicing App, digitalisoi laskutuspyyntöjen laatimisen ja käsittelyn manuaaliset työvaiheet.
Efiman ensimmäinen low-code-valmistuote, Efima Invoicing App, digitalisoi laskutuspyyntöjen laatimisen ja käsittelyn manuaaliset työvaiheet.

Low-code-kehittäminen tuo digitalisaation mahdollisuudet kaikkien ulottuville – alkuun pääsemiseksi moni kuitenkin hyötyy kumppaniensa tuesta ja tietotaidosta. Tulevaisuudessa organisaatiot voivat vauhdittaa automaatiokehitystään kumppanin parhaisiin käytäntöihin perustuvilla low-code-valmisratkaisuilla, joita on entistäkin helpompi ostaa ja ottaa käyttöön. Efima on toteuttanut asiakkailleen kymmeniä räätälöityjä, Microsoft Power Platform -pohjaisia low-code-sovelluksia taloushallinnon ja toiminnanohjauksen tarpeisiin ja kouluttanut organisaatioita low-code-kehittämisen saloihin.

Olemme tunnistaneet organisaatiosta toiseen toistuvia prosessien pullonkauloja ja nähneet tarpeen paketoida yleiskäyttöisimpiä low-code-ratkaisujamme valmiiksi tuotteiksi”, Power Platform -liiketoiminnasta vastaava Janne Hirva taustoittaa. Power Platform -pohjaiset valmistuotteet laajentavat Efiman aiempaa omaa ohjelmistokehitystä.

Low-code-sovelluksilla enemmän hyötyä pilvestä

Pilvinatiivi Efima näkee low-code-sovelluksilla keskeisen roolin yritysohjelmistojen pilvisiirtymässä: low-code-sovelluksilla voidaan täydentää valmisohjelmistojen toiminnallisuuksia, paikata automaatiopuutteita sekä tuottaa organisaation eri käyttäjäryhmille parempaa käyttökokemusta. Sovellukset kytkeytyvät muihin ohjelmistoihin valmiiden yhdistimien (connectors) avulla ja hyödyntävät ja jalostavat olemassa olevaa liiketoimintadataa. Täsmätarpeisiin rakennettavat sovellukset vähentävät manuaalista työtä, parantavat tiedon laatua ja tuovat läpinäkyvyyttä prosesseihin.

Kun yhä useampi manuaalinen prosessi voidaan digitalisoida ja liittää osaksi yrityksen ydinjärjestelmiä, tieto liikkuu automaattisemmin prosessista toiseen, toiminta tehostuu ja työn mielekkyyskin kasvaa”, Janne Hirva kuvailee.

Samoihin hyötyihin perustuu Efiman ensimmäinen low-code-valmistuote, Efima Invoicing App, joka digitalisoi laskutuspyyntöjen laatimisen ja käsittelyn manuaaliset työvaiheet Dynamics 365 Finance -taloushallintojärjestelmän yhteydessä.

Yhtiö aikoo jatkossakin tuoda markkinaan arjessa todennettuihin käytäntöihin perustuvia valmistuotteita. “Yhdistämme talouden ja toiminnanohjauksen prosessituntemustamme älykkään automaation osaamiseemme ja tarjoamme ketteriä keinoja automaatiokehityksen vauhdittamiseksi”, Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen summaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Efima, toimitusjohtaja Tero Salminen
tero.salminen@efima.com, +358 40 767 5311


Efima, Senior Business Manager Janne Hirva
janne.hirva@efima.com, +358 40 044 4386

Kuvat

Efiman ensimmäinen low-code-valmistuote, Efima Invoicing App, digitalisoi laskutuspyyntöjen laatimisen ja käsittelyn manuaaliset työvaiheet.
Efiman ensimmäinen low-code-valmistuote, Efima Invoicing App, digitalisoi laskutuspyyntöjen laatimisen ja käsittelyn manuaaliset työvaiheet.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Efima Oyj
Efima Oyj
Mannerheimintie 3B, 5. krs
00100 Helsinki

http://www.efima.com

Efima lyhyesti

Efima Oyj tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja älykkään automaation ratkaisuilla. Kaiken keskiössä ovat ihmiset, yhteistyö ja kumppanuus. Vuonna 2021 työntekijöitä oli Efiman kahdessa toimipisteessä Helsingissä ja Tampereella 300.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Efima Oyj

Efiman pilvipalveluiden uusi liiketoimintajohtaja haluaa tuoda selkokielisyyttä järjestelmähankkeisiin7.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Pilvitransformaatio mielletään edelleen organisaatioissa erityisesti IT-hankkeeksi, vaikka sen tuomat mahdollisuudet hyödyntävät laajasti koko liiketoimintaa, sanoo Efiman pilvipalveluiden uusi liiketoimintajohtaja Paula Kujansivu. Järjestelmähankkeisiin tarvitaan hänen mukaansa selkokielisyyttä, jotta kaikki ymmärtävät, mitä pilvisiirtymä organisaatiossa tarkoittaa.

Maailman ensimmäinen allianssimallin avulla toimitettu ERP-ratkaisu mullistaa toimitusprosesseja ja johtamista26.9.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien ja digiyhtiö Efiman muodostama allianssiryhmä hyödyntää moderneista rakennusprojekteista tuttua toimintamallia, joka edistää yhteistoimintaa ja arvon tuottoa ja vähentää siiloutumista, päällekkäisiä rooleja sekä lopulta myös kustannuksia. Allianssimallilla toimitettava ERP-ratkaisu on tiettävästi maailman ensimmäinen.

Finanssivalvonta on hyväksynyt Efima Oyj:n esitteen7.2.2022 20:30:00 EET | Tiedote

Lehdistötiedote 7.2.2022 klo 20.30 EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, SINGAPORESSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI NÄIHIN MAIHIN TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA TAI MIHINKÄÄN MUUHUN MAAHAN, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAIN-VASTAISTA. Finanssivalvonta on hyväksynyt Efima Oyj:n esitteen Finanssivalvonta on tänään 7.2.2022 hyväksynyt Efima Oyj:n (”Efima” tai ”Yhtiö”) esitteen (”Esite”) liittyen Efiman listautumisantiin. Yhtiön osakkeet on tarkoitus listata Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Esite on saatavilla viimeistään 8.2.2022 ennen merkintäajan alkua Yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.efima.com/listautuminen sekä pääjärjestäjänä toimivan OP Yrityspankki Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa www.op.fi/merkinta. Esite on saatavilla lisäksi tulostettuna versiona Yhtiön toimipaikasta osoitteesta Mannerheimintie 3 B, 00100 Hels

Efima Oyj julkistaa suunnitellun First North -listautumisantinsa alustavan hintavälin ja lisätietoa osakkeidensa listaamisesta7.2.2022 16:00:00 EET | Tiedote

Lehdistötiedote 7.2.2022 klo 16.00 EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA, SINGAPORESSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI NÄIHIN MAIHIN TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA TAI MIHINKÄÄN MUUHUN MAAHAN, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA. Efima Oyj (”Efima” tai ”Yhtiö”), suomalainen digiyhtiö, joka tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa pilvipohjaisilla taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja älykkään automaation ratkaisuilla ja digitaalisilla taloushallintopalveluilla, julkistaa suunniteltuun listautumiseensa liittyvän osakeannin ja osakemyynnin (”Listautumisanti”) alustavan hintavälin ja lisätietoa suunnitellusta listautumisesta. Yhtiö julkisti 2.2.2022 harkitsevansa osakkeidensa listaamista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle (”First North”) (”Listautuminen”). Yhtiö on jättänyt Listautumisantiin liitt

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme