Lowell Suomi Oy

Lowell ottaa käyttöön lisäjoustoja koronakriisissä

Jaa

Lowell ryhtyy soveltamaan erityisiä joustoja perinnässä olevien asiakkaidensa kanssa. Toimenpiteiden tarkoitus on helpottaa koronaviruspandemian vuoksi haastavaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneita.

Lowell ymmärtää, että koronavirus saattaa aiheuttaa hankaluuksia kotitalouksien arjessa ja haluaa auttaa asiakkaitaan saamaan taloutensa kestävälle pohjalle.

Toimenpiteitä ovat muun muassa:

- Kuluttomat eräpäiväsiirrot
- Kuluttomat maksusuunnitelmat
- Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin maksuvaikeustilanteiden välttämiseksi
- Poikkeuksellisia, tilanteeseen räätälöityjä joustoja sekä lisättyä neuvontapalvelua asiakaspalvelussa

Koronavirus on uudenlainen tilanne koko yhteiskunnassa ja edellyttää joustoja. Lowell tunnistaa vastuunsa poikkeustilanteessa. Yhtiö pyytää asiakkaita, joiden maksutilanne on hankaloitunut, olemaan mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluun.

”Olemme jo aiemmin tässä poikkeustilanteessa monissa tapauksissa tehneet joustoja ja neuvotelleet maksuohjelmia uudelleen yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa”, sanoo Lowell Suomen toimitusjohtaja Juho Ylinen. ”Nyt on kyse lisätoimenpiteistä, joilla haluamme osallistua tilanteen ratkaisuun.”

Perintäkuluja koskeva lainvalmistelu

Lowell on tietoinen myös hallituksen käynnistämästä väliaikaisen lain valmistelusta, joka tähtää pienten ja keskisuurten yritysten perintäkulujen enimmäistason saattamiseen kuluttajasaatavien tasolle. Yhtiö seuraa lainvalmistelun etenemistä ja toimii eduskunnan, hallituksen ja viranomaisten edellyttämällä tavalla.

Asiakaspalvelumme muistutus-, perintä- ja velkajärjestelyasioissa:
Puh. 02 2700 300 (ma-pe 8-20, la 10-15)
Asiointi verkossa: www.lowell.fi/oma

Yritysasiakaspalvelu:
Puh. 010 2700 534 (ma-to 8-17, pe 8-16)
Asiointi verkossa: access.lowell.com

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jenni Siimesvaara
Puh. 050 362 4475
jenni.siimesvaara@lowell.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lowell Suomi Oy
Lowell Suomi Oy
PL 20
20101 Turku

https://www.lowell.fi

Lowell on yksi Euroopan ja Suomen suurimmista luotonhallinnan palveluyhtiöistä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Yhtiö toimii Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa. Suomessa Lowell on tarjonnut luotonhallinnan palveluja jo yli 50 vuotta. Lowellin toiminnassa yhdistyvät data-analytiikan osaaminen, kestävä riskienhallinta sekä vastuullinen kuluttajien palveleminen. www.lowell.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lowell Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme