Lowell Suomi Oy

Lowell varautuu vähentämään koronaviruksen haittoja erityistoimenpitein

Jaa

Maailmanlaajuisen koronaviruspandemian (COVID-19) seurauksena Lowell on ryhtynyt erityistoimenpiteisiin turvallisuuden, toiminnan sujuvuuden ja hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi.

Maailmanlaajuisen koronaviruspandemian (COVID-19) seurauksena Lowell on ryhtynyt erityistoimenpiteisiin, joilla varmistamme turvallisuuden, toiminnan sujuvuuden ja hyvän asiakaspalvelun myös poikkeustilanteessa.

Kaikessa tekemisessämme priorisoimme yritys- ja kuluttaja-asiakkaidemme arjen auttamista. Ymmärrämme, että koronavirus saattaa aiheuttaa hankaluuksia kotitalouksien elämässä. Tämän vuoksi tarjoamme poikkeustilan aikana asiakaspalvelussamme kuluttajille erityisneuvontaa.

Mikäli koronavirus vaikeuttaa maksutilannetta, pyydämme olemaan mahdollisimman pian yhteydessä meihin, jotta voimme yhdessä laatia suunnitelman tilanteen ratkaisemiseksi.

Toimipisteemme on hajautettu maantieteellisesti, ja omassa toiminnassamme olemme siirtyneet etätyökäytäntöön kaikkialla missä mahdollista. Kokoukset järjestetään ensisijaisesti video- ja puhelinneuvottelutekniikan avulla.

Olemme ohjeistaneet työntekijöitämme olemaan matkustamatta ulkomaille – huomioiden THL:n lausunnon, jonka mukaan koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut koko Euroopassa ja muualla maailmassa. Osa toimenpideohjelmaamme on riskiryhmiin kuuluvien työntekijöidemme turvallisuuden varmistaminen

Olemme varautuneet myös mahdollisiin poikkeamiin postinjakelussa tai pankkipalvelujen käytettävyydessä.

Seuraamme viranomaisten suosituksia ja muokkaamme käytäntöjämme muuttuvan tilanteen edellyttämällä tavalla.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lowell Suomi Oy
Lowell Suomi Oy
PL 20
20101 Turku

https://www.lowell.fi

Lowell on yksi Euroopan ja Suomen johtavista luotonhallinnan asiantuntijayrityksistä. Toiminnassa yhdistyy vastuullinen luotonhallinta, kestävä riskienhallinta ja dataan perustuvien luotonhallinnan palveluiden edelläkävijyys. Suomessa Lowell tuottaa yrityksille palveluja ja toimialakohtaisia ratkaisuja laskutukseen, perintään ja luottopäätöksen tekoon yli 50 vuoden kokemuksella. Suomessa Lowellin palveluiden piirissä oli 570 000 kuluttaja-asiakasta, ja perintäasioita on vireillä vuosittain noin 2,5 miljoonaa (2018).Yhtiö toimii Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Pohjoismaissa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lowell Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme