Nextory

Löydä kesäfiiliksesi ASMR:n ja 3D-äänen kanssa: Nextory julkaisee kesän rentouttavimman äänikirjasarjan

Jaa

Kesä on täällä ja moni nauttii täysin rinnoin auringosta ja kesälomista. Tosin joskus voi olla hankala päästää irti arjesta ja vain nauttia vapaa-ajasta. Nextory haluaakin juurikin siksi auttaa lomailijoita löytämään rauhan ja julkaisee nyt äänikirjasarjan Satisfying Summer Sensations; kesäisen äänikokemuksen, joka sisältää ASMR ja 3D-ääntä.

Äänikirjasarjassa on viisi osaa, jotka vievät sinut rannalle, puutarhaan, metsään, ulkomaille sekä merelle. Jokaisessa äänikirjassa on ”binaural audio”, 3D-efektinen äänimuoto, jonka tarkoituksena on luoda uudelleen paikka, jossa ääni on tallennettu. Äänikirjat sisältävät myös ääniä jotka tuottavat ASMR-mielihyvää (Autonomous Sensory Meridian Response), joka luo kehoosi kihelmöivän olon. Internetsensaatio ASMR on lyhyessä ajassa valloittanut maailman miljoonilla katselukerroilla YouTubessa ja Tiktokissa.

– Meillä on usein suuria odotuksia kesälle, joten toisinaan unohdamme vain pysähtyä ja nauttia. Siksi Nextory on luonut tämän äänikirjasarjan. Viidessä osassa viemme sinut kesän ihanimpien hetkien ytimeen, missä pääset heti lomatunnelmaan ja voit alkaa rentoutua, sanoo Magnus Nytell, sisältövastaava Nextorylla.

– Osa voi kokea takapakkia omassa voinnissa loman aikana. On tavallista ajatella, että meidän pitää pystyä nauttia ja ottaa rennosti. Se voi johtaa stressiin ja huoleen, mutta sen ei tarvitse olla huolenaihe. Apuvälineiden avulla voimme opetella rauhoittumaan. Meillä ihmisillä on nimittäin useita aisteja, jotka voivat vaikuttaa olotilaamme. Yksi selkeä esimerkki on, että tulemme nälkäisiksi, haistaessamme esimerkiksi pizzan tuoksun, sanoo Rebecka Dahlgren, psykologi Mindlerilla.

– Kuulomme on myös yksi aisti, jota voimme käyttää vaikuttaaksemme hyvinvointiimme ja rentoutuaksemme. Yksi vinkki on tutkia kuinka äänet vaikuttavat sinuun. Osa pitää ohjatuista meditaatioista, osa rauhallisista kappaleista ja toiset taas yksinkertaisista äänistä. Rentoutumiseen tarkoitettua musiikkia ja ääntä löytyy roppakaupalla, Rebecka Dahlgren selventää lopuksi.

Täältä voit kuunnella Satisfying Summer Sensations:

Volume 1: Beach Breeze

Volume 2: Garden Ambiance

Volume 3: Forest Retreat

Volume 4: Vacation Vibe

Volume 5: Ocean Escape

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja varten, ota yhteyttä:

Carolina Laurén, Tiedottaja
carolina.lauren@nextory.com
+46 73-316 34 20

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nextory
Nextory
Dalagatan 7
11123 Stockholm, SWEDEN

https://www.nextory.fi

Tietoa Nextorysta: Nextory on suoratoistopalvelu, joka sisältää satojatuhansia ääni- ja e-kirjoja ja se on perustettu 2015 ruotsalaisten yrittäjien Shadi Bitarin ja Ninos Malkin toimesta. Visiona on lisätä lukemista koko maailmassa ja rikastuttaa ihmisten elämiä upeilla tarinoilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nextory

Nextory E-book Awards 2021: Sita Salminen vei voiton parhaasta aikuisten kirjasta27.4.2021 13:00:00 EEST | Tiedote

Suurena e-kirjapalkintona aiemmin tunnetun Nextory E-book Awards 2021 -palkinnon voittajat on valittu. Palkinnon myöntäjä lukuaikapalvelu Nextory haluaa palkinnon avulla huomioida vuoden luetuimpia e-kirjoja. Tämän vuoden voittaja aikuisten kirjojen kategoriassa on somevaikuttaja Sita Salminen Lupa-novellikokoelmallaan. Lastenkirjojen kategoriassa voittaja on Gunilla Bergström kirjallaan “Mikko Mallikas saa kaverin”.

Kirjan ja ruusun päivän uusi kartoitus osoittaa: Kiinnostus digitaalisia kirjoja kohtaan kasvaa – lastenkirjat suosituimpien listan kärjessä23.4.2020 11:09:01 EEST | Tiedote

Lehdistötiedote 23.04.2020. Kiinnostus ääni- ja e-kirjoihin on lisääntynyt huomattavasti viime aikoina. Tämän osoittaa digitaalisen kirjapalvelu Nextoryn uusi kartoitus. Uusien suomalaisten käyttäjien määrä kasvoi 111 prosenttia maaliskuussa viime vuoden maaliskuuhun verrattuna. Lasten lukeminen ja kuunteleminen on kasvanut kaikkein eniten. Sovelluksen suosituin kategoria on nyt lastenkirjat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme