Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lucia-mummoja juhlitaan tänä vuonna pienimuotoisesti ryhmätoiminnassa

Jaa

Vaasan Lucia-mummoja on tänä vuonna tarjolla useampi, sillä tapahtuma järjestetään pienimuotoisena ikäihmisten päivätoiminnan ryhmille. Jokainen ryhmä valitsee keskuudestaan oman Lucia-mummon, jota he juhlistavat yhdessä.

Perinteinen Vaasan Lucia-mummo –äänestys jää tänä vuonna pois koronatilanteen vuoksi.

– Emme ole unohtaneet ihania vaasalaismummoja tänäkään vuonna, vaan vietämme Lucia-mummojuhlia päivätoiminnan omissa ryhmissä. Toimitamme Lucia –kruunun ja muuta tarviketta kullekin päivätoiminnan ryhmälle, kertoo kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist.

Ryhmän jäsenet valitsevat keskuudestaan kerho kerrallaan oman Lucia-mummon, ja jokainen ryhmä juhlii tapahtumaa omana päivänään sen viikon aikana.

– Ennen ja jälkeen Lucian päivän 13.12. esittelemme ryhmien kuvia heidän Lucia-juhlistaan. Jaamme kuvia Vaasan kaupungin, sosiaali- ja terveystoimen sekä Vaasan Lucia-mummo Facebook-kanavissa sitä mukaa, kun niitä saamme, jatkaa Nyqvist.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist, Vaasan kulttuuri- ja kirjastopalvelut, puh. 0400 668197, leena.nyqvist@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme