Lumme Energia Oy

Lumme Energia nimittää Niko Pehkosen digitalisaatiojohtajaksi

Jaa
Niko Pehkonen on nimitetty Lumme Energian digitalisaatiojohtajaksi. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus digitaalisten palveluiden ja myyntikanavien kehittämisestä sekä laaja kokemus dataorganisaatioiden rakentamisesta. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Green Planet Astronauts startupista, jossa hän on vastannut yhtiön DTC liiketoiminnan kasvat-tamisesta. Tätä aiemmin Pehkonen työskennellyt CDO:n roolissa energiayhtiö Väreellä ja ICT & Digitalization Manager tehtävässä Savon Voimassa.

”Energiakriisin myötä asiakkaiden kiinnostus ja vaatimukset digitaalisia energiapalveluita kohtaan ovat kasvaneet merkittävästi. Samaan aikaan meillä on koko ajan enemmän relevanttia dataa ja uutta teknologiaa hyödynnettävissä, mikä antaa upean mahdollisuuden päästä rakentamaan asiakaskokemusta, jota toimialalla ei olla aikaisemmin nähty. Olen todella innoissani Lumme Energian joukkueeseen liittymisestä ja paluusta energia-alalle.”, Niko Pehkonen kuvailee.

“Lumme Energia on matkalla asiakkaitaan energia-asioissa kokonaisvaltaisesti palvelevaksi yhtiöksi. Energiatehokkuuspalvelut ja muut Lumme Energian uudet palvelut rakentuvat voimakkaasti datan ympärille. Nikon kokemus palvelukehityksestä, digitaalisesta liiketoiminnasta ja transformaatiosta dataorganisaatioksi vahvistaa Lumme Energian tiimiä ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin”, kertoo Lumme Energian
toimitusjohtaja Sami Kurunsaari.

Digitaalisten palveluiden rooli oman kotitalouden energian seurannassa ja hallinnassa on noussut merkittävästi sähkömarkkinoiden hintaheilahtelujen takia. Lumme Energian Oma Lumme -palveluun tuli 2022 vuoden aikana lähes 100 000 uutta rekisteröitynyttä käyttäjää, mikä kertoo asiakkaidemme tarpeesta ja tahtotilasta päästä seuraamaan ja muokkaamaan oman kotitalouden energiaan liittyviä asioita. Digitaalisen palvelukokemuksen edistämiseksi julkaisimme vuoden 2023 alussa OmaLumme-mobiilisovelluksen, joka on saanut myös suuren suosion heti ensimetreillä.

”Tulemme kehittämään digitaalista palvelukokemusta rinnakkain henkilökohtaisen asioinnin ohella. Nikon johdolla varmistamme, että muuttuvassa markkinatilanteessa asiakkaillamme on jatkossakin helppo ja luotettava keino hoitaa omia energia-asioitaan myös itsepalveluna.”, tiivistää Sami Kurunsaari.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lumme Energia Oy
Lumme Energia Oy
Prikaatinkatu 3 a, PL 40
50100 Mikkeli

+358503500512https://www.lumme-energia.fi

Lumme Energia

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.
 

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumme Energia Oy

Lumme Energian uusi, tekoälyä hyödyntävä sähkönkäytön seurantapalvelu auttaa kuluttajia energiakriisissä24.2.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Lumme Energia on julkaissut uuden älykkään sähkönkulutuksen seurantanäkymän osaksi sähköistä OmaLumme-palveluaan. Ruotsalaisen IT-yritys Eliqin kanssa laadittu kulutuksenseuranta jaottelee tekoälyn avulla kuluttajan käyttämän sähkön energiankäyttökategorioihin. Tämä auttaa tunnistamaan, mistä energiankäyttöä voi vähentää. Näin yksityiskohtainen näkymä on vielä poikkeuksellinen ominaisuus suomalaisilla energiayhtiöillä.

Sami Kurunsaari Lumme Energian toimitusjohtajaksi11.11.2022 12:00:00 EET | Tiedote

Diplomi-insinööri Sami Kurunsaari on valittu Lumme Energia Oy:n toimitusjohtajaksi. Kurunsaari aloittaa tehtävässä 01.12.2022. Kurunsaari on työskennellyt energia-alalla eri liiketoiminnoissa 1990-luvun lopulta lähtien. Viime vuodet Kurunsaari on kehittänyt energian mittaustiedon hallinnan palveluita. ”Keväällä käynnistyneessä rekrytointiprosessissa korkeatasoisia hakijoita oli kymmeniä. Sami Kurunsaaren vahvuutena on syvällinen ja monipuolinen kokemus ja osaaminen niistä energia-alan osa-alueista, joita kehittämällä Lumme Energiassa pystymme aiempaakin paremmin palvelemaan asiakkaitamme. Tulemme Kurunsaaren johdolla luomaan palveluita, joilla asiakkaamme pystyvät leikkaamaan energiaan liittyviä kustannuksia, ja edistämään vastuullisella tavalla vihreän murroksen etenemistä”, hallituksen puheenjohtaja Markus Tykkyläinen toteaa. ”Käynnissä oleva energiamurros ja poikkeuksellinen tilanne sähkömarkkinoilla koskettaa jokaista sähkönkäyttäjää ja -tuottajaa. Uudenlaista lähestymistapaa ja uu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme