Espoon kaupunki - Esbo stad

Luonnosta luovuutta ja levollisuutta - Eeva Ahosen akvarelleja Villa Elfvikissä 4.12. alkaen

Jaa

Näyttelyssä on esillä Villa Elfvikin ympäristön ja Lapin luonnon inspiroimia akvarellimaalauksia. Eeva Ahonen on Laajalahdessa asuva Villa Elfvikin ystävät ry:n aktiivinen jäsen. Maalausharrastuksen hän aloitti eläkepäivinään. Näyttely on esillä 4.12.2019 - 26.1.2020.

Eeva Ahonen: Kurkisuo.
Eeva Ahonen: Kurkisuo.

”Elfvikin metsäluonnon värit ja muodot huumaavat, ja inspiroivat maalaamaan.” Ahonen haluaa teoksillaan houkutella ihmisiä hakemaan luonnosta levollisuutta ja luovuutta, jota se hänellekin on tarjonnut.

Lapsuutensa Laajalahdessa viettänyt Ahonen palasi työelämän jälkeen alueelle asumaan ja viettämään vanhuuden päiviä. Hän käy Elfvikin metsässä säännöllisesti kävelemässä, kuntoilemassa ja rauhoittumassa.

 ”Laajalahden rannat ja metsät sekä Tarvon sillat ovat minulle rakkaita jo lapsuudesta ja nuoruudesta. Kesäpäivinä saatoimme ystävien kanssa käydä uimassa useita kertoja päivässä ja välillä onkia. Talvella luistelimme Munkkiniemeen,” muistelee Ahonen.

Näyttely johdattaa luontotalon kävijät Villa Elfvikin ystävät ry 25 vuotta -juhlavuoteen. Yhdistys on perustettu tukemaan Villa Elfvikin luontotalon toimintaa vuonna 1995. Tavoitteena on myös edistää ympäristötietoisuutta ja -kasvatusta Espoon kaupungissa.

Villa Elfvikin luontotalo on avoinna ma-pe klo 9–15 ja su klo 10–16. Itsenäisyyspäivänä 6.12., uudenvuodenpäivänä 1.1. ja loppiaisena 6.1. klo 10–16. Suljettu joulunpyhinä 24.-26.12.2019. Café Elfvik on avoinna sunnuntaisin ja pyhinä talon aukioloaikoina. Sisäänpääsy luontotaloon on maksuton.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eeva Ahonen, puh.050 5617 490, eeva.ahonen@lep.fimnet.fi

Katri Luukkonen, suunnittelija, Villa Elfvikin luontotalo, puh. 043 8265 253, katri.luukkonen@espoo.fi

Kuvat

Eeva Ahonen: Kurkisuo.
Eeva Ahonen: Kurkisuo.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. Villa Elfvikin luontotalo on osa Espoon ympäristökeskusta.

 

Seuraa meitä somessa:
www.instagram.com/villaelfvik
www.facebook.com/espoonympäristökeskus

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme