S-Pankki Oyj

Luottoluokittaja Standard Poor’s pitää S-Pankin luokituksen ja näkymät ennallaan

Jaa

Kansainvälinen luottoluokittaja Standard & Poor’s pitää S-Pankin luottoluokituksen ennallaan. Luottoluokitus on BBB/A-2 ja sen näkymät ovat vakaat.

Luottoluokitus on BBB/A-2 ja sen näkymät ovat vakaat.
Luottoluokitus on BBB/A-2 ja sen näkymät ovat vakaat.

Luottoluokittaja Standard & Poor's (S&P) pitää S-Pankin luottoluokituksen ja sen näkymät ennallaan.

S&P:n arvion mukaan kesäkuussa julkistettu yrityskauppa, jossa S-ryhmä ostaa LähiTapiola-ryhmän ja Työeläkevakuutusyhtiö Elon osuudet S-Pankista, tuo pankin entistä lähemmäs omistajiaan. Luottoluokittajan arvion mukaan tämä mahdollistaa osaltaan pankin tuotteiden suosion kasvun S-ryhmän asiakasomistajien parissa.

Heinäkuussa 2020 S&P myönsi S-Pankille pitkäaikaisen varainhankinnan luottoluokitukseksi BBB ja lyhytaikaisen varainhankinnan luokitukseksi A-2. Tuolloin S&P arvioi luokituksen näkymät negatiivisiksi koronapandemian heikennettyä Suomen lähitulevaisuuden talousnäkymiä. S&P nosti S-Pankin luokituksen näkymät vakaiksi tammikuussa 2021 osana suomalaisen pankkisektorin näkymien nostoa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Ylihurula, toimitusjohtaja, S-Pankki, pekka.ylihurula@s-pankki.fi, p. 010 768 2100

Eero Saloranta, johtaja, Yritysasiakkaat ja Treasury, S-Pankki, eero.saloranta@s-pankki.fi, p. 010 767 9375

Kuvat

Luottoluokitus on BBB/A-2 ja sen näkymät ovat vakaat.
Luottoluokitus on BBB/A-2 ja sen näkymät ovat vakaat.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

010 768 011http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme