Quattro Mikenti Group

LVI-Trio ja sen tytäryhtiöt vahvistavat toimintaansa sulautumalla yhteen

Jaa

QMG Partnersin verkostoon kuuluva LVI-Trio Oy ja sen tytäryhtiöt Trio Korjausrakentaja Oy ja Trio Ilmastointi Oy yhdistyvät 1.9., jolloin tytäryhtiöt sulautuvat emoyhtiöön. Toiminta jatkuu LVI-Trion nimellä ja y-tunnuksella (0631725-2). Myös markkinointi säilyy Trio-brändin alla.

Järjestelyllä ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin, menossa oleviin urakoihin, yhteystietoihin tai henkilökunnan työsuhteisiin. LVI-Trion toimitusjohtajana jatkaa Martti Saario.

– Järjestely vahvistaa asemaamme kilpailussa. Selkeyttämällä yhtiörakennettamme esiinnymme ja toimimme entistä vahvemmin ja yhtenäisemmin sekä sisäisesti että ulkoisesti asiakkaiden ja sidosryhmien suuntaan, Martti Saarnio kertoo.

Trio Korjausrakentaja Oy:n toimitusjohtajana syksystä 2016 alkaen toiminut Kosti Kerve jatkaa sulautumisen jälkeen LVI-Trio Oy:n palveluksessa nykyisiin vastuualueisiinsa pohjautuvissa tehtävissä.

LVI-Trio tarjoaa kaikki talotekniikan ja korjausrakentamisen palvelut linjasaneerauksista ja laajoista urakoista pieniin ja nopeisiin huolto- ja korjaustöihin. QMG Partnersin verkosto sisältää 11 talotekniikkapalveluyritystä Etelä-Suomessa. Se on osa QMG-konsernia.

Lisätietoja:

Martti Saarnio, toimitusjohtaja, LVI-Trio Oy, 0400 617 913, martti.saarnio@lvi-trio.fi
Matti Ranne, toimitusjohtaja, QMG Partners Oy, 0400 317 110, matti.ranne@qmg.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

QMG-konserni on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä ja tekee talotekniikkaurakointia ja -huoltopalveluita valtakunnallisesti. QMG:n palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet. Konserniin kuuluu eri puolilla maata 30 yhtiötä. QMG:n liikevaihto on vuonna 2021 noin 200 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on yli 1100 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. QMG ja ruotsalainen Sandbäckens muodostavat pohjoismaisen talotekniikkakonsernin, jolla on noin 140 suomalaista ja 70 ruotsalaista henkilöstöomistajaa, ja pääomistajana sijoitusyhtiö KLAR Partners. www.qmg.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme