M-Files

M-Files avasi toimipisteen Australiaan

Jaa

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files Oy on avannut toimipisteen Sydneyyn. Yhtiö kasvattaa toimintojaan Australiassa ja Uudessa-Seelannissa laajentaakseen myyntiverkostoaan sekä tukeakseen kasvavaa asiakaskuntaansa alueella.

Suomalainen älykkään tiedonhallinnan edelläkävijä M-Files Oy jatkaa laajentumistaan globaalin kysynnän ja kasvutavoitteidensa mukaisesti avaamalla toimipisteen Australiaan. Paikallisten toimintojen avulla vahvistetaan nykyistä jälleenmyyjäverkostoa sekä panostetaan myyntiin ja asiakaspalveluun. Yhtiöllä on lisäksi toimipisteet Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa ja Kanadassa.

"Olemme tehneet myyntiä Australiassa jo useamman vuoden ajan kumppaneidemme kautta ja muiden toimipisteidemme kautta. Markkinaosuutemme on voimakkaassa kasvussa, koska yrityksillä on valtava tarve moderneille tiedonhallintaratkaisuille, mikä näkyy vahvasti myös Australiassa. Uusi toimipisteemme antaa vahvan paikallisen tuen asiakkaidemme ja kumppaneidemme liiketoiminnan kehittämiseen ja myyntitoimintojemme kasvattamiseen markkina-alueella", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

M-Files 2018 on maailman ensimmäinen ratkaisu, jonka avulla eri järjestelmien tietoja voidaan yhdistää ja hallita tekoälyn avulla. M-Files tarjoaa pääsyn kaikkiin tietovarastoihin yhden käyttöliittymän kautta. Uuden järjestelmäriippumattoman lähestymistavan tiedonhallintaan mahdollistaa älykerrosteknologia, joka poistaa tietosiilot häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja. Tekoälyn, analytiikan ja automatisoinnin avulla tiedonhallintaa voidaan tehdä älykkäästi, jolloin liiketoimintatietojen ja -prosessien hallinta on entistä tehokkaampaa ja yksinkertaisempaa. Samalla M-Files eliminoi hitaat ja raskaat migraatioprosessit. Tietoja, tiedostoja tai dokumentteja ei tarvitse enää siirtää järjestelmistä tai verkkolevyiltä uuteen järjestelmään, mikä tuo kustannussäästöjä ja nopeuttaa käyttöönottoa. Eri järjestelmissä oleva tieto on koko organisaation ja kaikkien käyttäjien saatavilla yhtenäisesti – myös mobiililaitteilla. Katso lisätietoja.

M-Files on johtava tiedonhallinnan ja tiedonhallintapalveluiden asiantuntija, joka on listattu visionääriksi Gartnerin globaalissa tiedonhallinnan raportissa Gartner 2017 Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSPs) sekä johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi raportissa Forrester Wave, ECM Business Content Services, Q2 2017.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Arvostetut kansainväliset markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files 2018 on maailman ensimmäinen ratkaisu, jonka avulla eri järjestelmien tietoja voidaan yhdistää ja hallita tekoälyn avulla13.12.2017 08:56Tiedote

M-Files 2018 tarjoaa pääsyn kaikkiin tietovarastoihin yhden käyttöliittymän kautta. Uuden järjestelmäriippumattoman lähestymistavan tiedonhallintaan mahdollistaa älykerrosteknologia, joka poistaa tietosiilot häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja. Eri järjestelmissä oleva tieto on kaikkien käyttäjien saatavilla yhtenäisesti – myös mobiililaitteilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme