M-Files

M-Files sai Euroopan investointipankin innovaatiopalkinnon

Jaa

Euroopan investointipankki valitsi M-Filesin yhdeksi Euroopan innovatiivisimmista teknologiayrityksistä. M-Files palkittiin visionäärisestä lähestymistavasta tiedonhallintaan.

M-Filesin talousjohtaja Lassi Koskinen vastaanotti innovaatiopalkinnon Luxemburgissa. Palkinnon luovutti Ambroise Fayolle, Vice-President of the European Investment Bank.
M-Filesin talousjohtaja Lassi Koskinen vastaanotti innovaatiopalkinnon Luxemburgissa. Palkinnon luovutti Ambroise Fayolle, Vice-President of the European Investment Bank.

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja tarjoava M-Files palkittiin Euroopan investointipankin vuoden 2019 innovaatiopalkinnolla, koska yhtiö on mullistanut tiedonhallinnan metatietoihin perustuvalla ja tiedon sijaintipaikasta riippumattomalla ohjelmistoratkaisulla. M-Filesin älykerros tarjoaa yksinkertaisen ja yhtenäisen käyttökokemuksen tietojen löytämiselle, hyödyntämiselle ja hallitsemiselle. Tekoälyä hyödyntävä ratkaisu mahdollistaa järjestelmäriippumattoman tiedonhallinnan sekä pilvessä että paikallisissa konesaleissa.

”EIP:n innovaatiopalkinto on uusin virstanpylväs matkallamme muuttaa tapaa, jolla maailma hallitsee tietoa. Älykkään tiedonhallinnan lähestymistapamme on perustavanlaatuinen muutos siihen, miten organisaatiot hallitsevat ja käyttävät tietoa. Ratkaisumme avulla yritykset pystyvät parantamaan tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan. Olemme ylpeitä siitä, että Euroopan investointipankki antaa tämän tunnustuksen työllemme”, kertoo M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Euroopan investointipankki (EIP) on Euroopan unionin rahoituslaitos, jonka omistaa Euroopan unionin jäsenvaltiot. EIP rahoittaa vuosittain 600 miljoonalla innovatiivisia yrityksiä. Pitkäaikaisen rahoituksen tavoitteena on tukea varhaisen vaiheen innovatiivisia yrityksiä Euroopassa.

Viime vuonna Euroopan investointipankki rahoitti 27 miljoonalla eurolla M-Filesin kansainvälistä kasvua ja tuotekehitystä. Lainan mahdollisti Euroopan strategisten investointien rahasto (ESIR). Rahasto on keskeinen osa Euroopan investointiohjelmaa, jonka EIP ja Euroopan komissio käynnistivät parantaakseen eurooppalaisen talouden kilpailukykyä. Lue lisätietoja.

M-Files Intelligent Information Management
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

M-Filesin talousjohtaja Lassi Koskinen vastaanotti innovaatiopalkinnon Luxemburgissa. Palkinnon luovutti Ambroise Fayolle, Vice-President of the European Investment Bank.
M-Filesin talousjohtaja Lassi Koskinen vastaanotti innovaatiopalkinnon Luxemburgissa. Palkinnon luovutti Ambroise Fayolle, Vice-President of the European Investment Bank.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

INNOVATE 2019 – tehokas ja älykäs organisaatio 12.9. Messukeskus, Helsinki30.8.2019 09:00:00 EESTTiedote

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files Oy järjestää 12. syyskuuta Euroopan suurimman tiedonhallintatapahtuman. Yhdeksättä kertaa järjestettävän tilaisuuden pääteemoina ovat älykäs tiedonhallinta, digitransformaatio sekä tiedonhallinnan ja innovoinnin hyödyntäminen liiketoiminnassa. Tapahtuma kokoaa Helsingin Messukeskukseen yli 800 alan asiantuntijaa ympäri maailman.

Tutkimus: Suomalaiset tarvitsevat työssään älypuhelinta, mutta eivät pääse sillä käsiksi tärkeisiin tietoihin28.6.2019 08:27:51 EESTTiedote

Suomalaiset tietotyöntekijät ovat tottuneita kännykän käyttäjiä, ja työhön liittyvän tiedon käsittely matkapuhelimella koetaankin tutkimuksen mukaan täällä tärkeämmäksi kuin missään muualla maailmassa. Samalla kuitenkin lähes 15 prosenttia suomalaisista vastaajista raportoi, ettei pääse mobiililaitteellaan käsiksi tarvitsemaansa tietoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme