M-Files

M-Files tuo älykkään tiedonhallinnan Microsoft Teamsiin

Jaa

M-Files avaa pääsyn muihin järjestelmiin tallennettuihin tietoihin suoraan Microsoft Teamsin käyttöliittymästä. M-Filesin avulla tiedostojen hallinta Microsoft Teams -ympäristössä tehostuu ja helpottuu huomattavasti. M-Filesin tekoälyä hyödyntävä ratkaisu yhdistää liiketoiminnan eri järjestelmät, automatisoi työnkulut ja varmistaa standardien noudattamisen.

M-Filesin avulla tiedostojen hallinta Microsoft Teams -ympäristössä tehostuu ja helpottuu huomattavasti.
M-Filesin avulla tiedostojen hallinta Microsoft Teams -ympäristössä tehostuu ja helpottuu huomattavasti.

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files on julkaissut uuden ratkaisun Microsoft Teams -käyttäjille, jonka avulla voidaan lisätä tuottavuutta ja sujuvoittaa organisaatioiden välistä yhteistyötä. M-Filesin tiedonhallinnan ratkaisut kattavat nyt niin Teams-kanavat, Office 365 -sovellukset, SharePoint-sivustot kuin myös muut järjestelmät ja liiketoimintasovellukset, joihin tietoa on tallennettu.

M-Filesin avulla käyttäjät voivat etsiä tietoa eri järjestelmistä sekä käsitellä arkaluonteista sisältöä yhteistyössä muiden käyttäjien kanssa suoraan Microsoft Teamsin käyttöliittymistä käsin. Ilman tällaista yhteistyön ja älykkään tiedonhallinnan yhdistävää ratkaisua liiketoimintatiedolla on riski siiloutua eri järjestelmiin, jolloin käyttäjät ajautuvat tuottamaan tiedostoista turhia kaksoiskappaleita. Tämä taas rajoittaa tuottavuutta ja vaikeuttaa säännösten sekä eri alojen standardien noudattamista.

M-Files yhdistää Teams-käyttöliittymään verkkolevyt, SharePointin, tiedostojenjakopalvelut, CRM- ja ERP-järjestelmät sekä muut järjestelmät ja liiketoimintasovellukset. Tärkeisiin tiedostoihin pääsee käsiksi useiden Teams-kanavien kautta tai suoraan tuttujen Office-sovellusten, kuten Wordin tai Excelin kautta. Näin voidaan varmistaa kaikkien käyttäjien työstävän aina kunkin tiedoston oikeaa ja viimeisintä versiota käyttöliittymästä riippumatta.

Tekoälyn avulla tiedostot voidaan analysoida ja luokitella automaattisesti metatietojen avulla ja samalla tiedostot voidaan yhdistää liiketoimintaprosesseihin M-Filesin työnkuluilla. Automatiikka mahdollistaa myös suojausasetusten asettamisen dynaamisesti metatietojen perusteella.

M-Files tarjoaa myös erityisiä säännösten ja vaatimustenmukaisuuden tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Nämä ratkaisut tallentavat ja arkistoivat tietoja, jotka ovat olennaisia tarkastusten läpäisemiseksi ja vaatimustenmukaisuuden todistamiseksi. Samalla dokumenttien käyttöoikeudet voidaan turvata ja automatisoida metatietojen avulla. Käyttäjä kirjautuu järjestelmiin yksillä ja samoilla Azure Active Directory -tunnuksilla.

"Digitaalinen työympäristö kehittyy hurjaa vauhtia, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman yhteistyön ja liiketoimintaprosessien hallinnan. Kehittämämme ratkaisun avulla yhdistämme älykkään tiedonhallinnan Microsoft Teamsin yhteistyöominaisuuksiin ja tarjoamme käyttäjille pääsyn heille tutusta käyttöliittymästä suoraan muihin järjestelmiin tallennettuihin tietoihin. M-Files ja Microsoft Teams täydentävät yhdessä erinomaisesti Office 365 -sovelluksia sekä muita liiketoimintajärjestelmiä. Kun kaikki liiketoiminnan tiedot ovat saatavilla järjestelmästä riippumatta ja liiketoiminnan prosessit on automatisoitu, tulee digitaalisesta työympäristöstä entistä toimivampi", toteaa M-Filesin tuotemarkkinointijohtaja Mika Javanainen

Lisätietoja M-Filesin Microsoft Teams -ratkaisusta löydät täältä.

Osallistu webinaariimme: World-Class Collaboration Meets World-Class Information Management – Connect all your content with M-Files for Microsoft Teams & Outlook

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

M-Filesin avulla tiedostojen hallinta Microsoft Teams -ympäristössä tehostuu ja helpottuu huomattavasti.
M-Filesin avulla tiedostojen hallinta Microsoft Teams -ympäristössä tehostuu ja helpottuu huomattavasti.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Valmet, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files ja Iron Mountain laajentavat yhteistyötään Pohjoismaihin15.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Älykkään tiedonhallinnan pioneeri M-Files ja tiedonhallinnan kansainvälinen moniosaaja Iron Mountain julkaisivat tänään Pohjoismaita koskevan strategisen kumppanuuden. M-Filesin ja Iron Mountainin yhteistyö kattaa täten myös Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan. Älykäs tiedonhallinta nopeuttaa yritysten ja organisaatioiden digitaalista muutosta ja mahdollistaa tehokkaan etätyöskentelyn.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme