Maahanmuuttovirasto

Maahanmuuttoviraston toimintakertomus 2022 on julkaistu

Jaa
Vuonna 2022 Venäjän Ukrainassa aloittama hyökkäyssota vaikutti monin tavoin viraston toimintaan.

Turvapaikan- ja tilapäisen suojelun hakijoiden määrä oli viime vuonna suurempi kuin koskaan aiemmin. Yli 47 000 ukrainalaista haki tilapäistä suojelua Suomesta.

Myös kansainvälisten osaajien maahanmuutto kasvoi ja Maahanmuuttovirasto jatkoi työ- ja opiskeluperusteisten lupien kehittämistyötä.

Lue lisää Maahanmuuttoviraston toimintakertomuksesta ja tilinpäätöksestä.

Löydät verkkosivuiltamme myös Maahanmuuttoviraston toiminta- ja taloussuunnitelman sekä tulossuunnitelman vuosille 2023-2027 ja tulossopimuksen vuosille 2023-2027.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talousjohtaja Kari Kananen, p. 0295 433 026, s-posti: etunimi.sukunimi@migri.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Maahanmuuttovirasto
Maahanmuuttovirasto
PL 10
00086 Maahanmuuttovirasto

Puh. 0295 430 431 (vaihde/switchboard))http://www.migri.fi

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa päätöksenteko-organisaatio ja ylläpitää vastaanottojärjestelmää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maahanmuuttovirasto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme