Vetter Communications Oy

Maailman ensimmäisellä lapuankielisellä verkkokaupalla kohti markkinajohtajuutta

Jaa

"Vihiroonki parkettilaattia, joka ei nataja!" - pohjanmaalaisen Lapua Floors Oy:n verkkokauppa on avannut lapuankielisen versionsa. Yritys on Pohjoismaiden ensimmäinen parkettilattiavalmistaja, joka sävyttää tammiparketin uuden LED-öljyvahateknologian avulla. Kuluttajille suunnatun verkkokaupan lisäksi yritys tuo tuotteensa kattavasti jälleenmyyntiin ympäri Suomen, kerralla noin 250 myymälään. Tänä vuonna perustettu yhtiö myy tuotteitaan myös kansainvälisillä markkinoilla.

"On korkea aika, että joku haastaa kotimaiset parkettimarkkinat", Lapua Floors Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio sanoo.
"On korkea aika, että joku haastaa kotimaiset parkettimarkkinat", Lapua Floors Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio sanoo.

"Let’s make Lapua great again", yrityksen toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio toteaa. "Pohjanmaalla käydään aina mittaamassa naapurin navetta ennen kuin rakennetaan oma, ihan vain siksi, että voidaan itse rakentaa isompi. Tämä on myös meidän filosofia Lapua Floors Oy:llä. On nimittäin korkea aika, että joku haastaa kotimaiset parkettimarkkinat."

Lapua Floorsin kasvuennuste on vahvalla pohjalla, sillä Kallion mukaan iso suomalainen jälleenmyyjäketju on lähtemässä mukaan omalla mallistollaan. "Tuotteemme laatu on korkea, ja pystymme oman kulurakenteemme ansiosta kilpailemaan myös hinnalla. Olemme perheyritys. Tuotantoprosessissa appiukko ja muukin suku ovat kaikki auttamassa", hän jatkaa. "Kysyntä on kova. Arkkitehtitoimistot soittelevat ja myynti on parhaillaan laajenemassa myös Venäjän suuntaan; Ruotsiin ja Norjaan myymme jo. Tarjoamme mallikappalehet velootuksetta ja niitä tilataan enemmän kuin mitä ehdimme lähettää."

Kallio on viimeisen vuoden aikana etabloinut asemansa kotimaisilla lattiamarkkinoilla; "bambumieheksi" itsensä brändäävä Kallio toimittaa toisen yrityksensä, Nordic Bamboo Oy:n, kautta bambulattioita maailmanlaajuisesti. Nordic Bamboo on maamme ainoa bambulattioita toimittava yritys. Lisäksi Kallio luotsaa erillistä, myöskin verkossa toimivaa Vinyylilattiakauppaa. "Aion ottaa haltuun markkinajohtajuuden Suomen lattiabisneksessä", Kallio kertoo vaatimattomasti.

Lapua Floorsin tammiparketti tuotetaan yrityksen omalla tehtaalla Lapualla. Tuotannossa käytettävän LED-teknologian avulla öljyvaha poltetaan kiinni, minkä vuoksi lattian sävytys kestää heti kosteutta ja likaa. Näin lattia on käyttövalmis välittömästi asennuksen jälkeen. LED-kovetus on myrkytön ja ympäristöystävällinen prosessi. Alalla yleisemmin käytössä oleva UV-kovetus päästää ilmaan muun muassa otsonimyrkkyjä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jutta Vetter
Vetter Communications Oy
press@vetter.fi

Kuvat

"On korkea aika, että joku haastaa kotimaiset parkettimarkkinat", Lapua Floors Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio sanoo.
"On korkea aika, että joku haastaa kotimaiset parkettimarkkinat", Lapua Floors Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio sanoo.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintäratkaisuja yritysmaailman tarpeisiin – suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Toimiva, tehokas ja virheetön tekstisisältö missä tahansa yrityksesi materiaalissa tuo liiketoiminnallesi uskottavuutta sekä hyvää näkyvyyttä. Ammattimainen viestintä myös erottaa yrityksesi kilpailijoista ja tuo kassavirtaa.

Vetter Communications Oy auttaa sinua kun tarvitset copywriteria sisällöntuottamiseen, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi medianäkyvyyttä.

Yritys on myös erikoistunut kansainväliseen viestintään liittyviin asiakasprojekteihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Suomen suurin verkkopohjainen musiikkikoulu tarjoaa palveluitaan jo noin 80 prosentissa maamme kirjastoista7.2.2020 10:00:00 EETTiedote

Suomen suurin internet-pohjainen musiikkikoulu Rockway tarjoaa maksutonta musiikinopetusta jo yli puolessa Suomen kirjastoalueista. Palvelu laajenee vuonna 2020 entisestään - tällä hetkellä se on saatavilla pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Iisalmessa. Konseptiin kuuluu kirjastokorttia vastaan tarjottavan musiikinopetuksen lisäksi myös erillisiä musiikkihuoneita, joissa kirjaston asiakkaat voivat kehittää soittotaitojaan yhtä lailla maksutta käytössä olevilla soittimilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme