Steelcut Nordic

Maailman terveellisintä pikaruokaa tarjoilee Steelcut Nordic

Jaa

Steelcut Nordic hauduttaa Suomalaisesta teräsleikatusta kaurasta puuroa ja avaa ovensa Forumin paraatipaikalle 15.1.22.

Teräsleikattu kaura on vähemmän prosessoitua kuin kaurahiutaleet. Paraslaatuinen kaura kasvaa 65 leveyspiirillä ja on luonnostaan gluteeniton. Me suomalaiset istumme kullan päällä. Maailmalla teräsleikattu kaura on tunnettu jo vuosia mutta meille tuote on tuntemattomampi.

Suomalaisessa teräsleikatussa kaurassa hiilihydraatit, proteiinit, pehmeät rasvat ja kuidut ovat erinomaisessa tasapainossa. Kaura sisältää myös betaglukaania, vitamiinejä ja mineraaleja. Kauralla on EU:ssa hyväksyttyjä terveysväittämiä, jotka vaikuttavat veren kolesterolitasojen ja veresokerin hallintaan sekä vatsan hyvinvointiin.

Steelcut Nordic tarjoilee puuronsa maailman pohjoisimman kauramyllyn rouhimasta gluteenittomasta kaurasta, jonne kaura tulee suomalaisilta viljelijöiltä.

Teräsleikatun kauran pitkähaudutus antaa puurollemme kermaisen täyteläisiä, paahdetun pähkinäisiä vivahteita. Annoksiemme rouhean muheva rakenne luo kiehtovan  suutuntuman.

Käyttämämme kaura on luonnostaan gluteeniton, jonka myös haudutamme  gluteenittomana sekä vegaanisena, jolloin puuromme sopii kaikille. Annokset nautitaan siementen, pähkinöiden ja kotimaisten marjojen kanssa. Meiltä löytyy useita makuhermoja helliviä yhdistelmiä.

Steelcut Nordic -kulinaristin katuruokaa-

Meistä: Meillä on syöty puuroa aina.

Sitä on syöty aamupalana, lounaana, välipalana, iltapalana, joskus päivälliseksikin. Yhden lapsen lempiruokaa oli vuosia puuro jäisellä omenasoseella. Tytär lievittää koti-ikäväänsä kaurapuurolla asuessaan nyt Hong Kongissa ja nuorin rientää ystävineen pöydän ääreen välipalalle kun tarjoilen heille kaurapuuroa välipalaksi. Esikoisen 17v matkalla New Yorkissa hullaannuin streetfood puurobaarien teräsleikatusta kaurasta haudutettuun puuroon, joissa oli mitä mielikuvituksellisimmat toppingit. Puuron myynti on hautunut aivoissani nämä vuodet.

Elokuussa idea sai tuulta alleen ja päätimme lähteä aikuistuvien lasten kanssa yhteiselle matkalle myymään suomalaisesta teräsleikatusta kaurasta haudutettua puuroa takeaway annoksina ja perustaa Steelcut Nordic. Hetken aikaa ideoitiin, maisteltiin, maistatettiin, huumaannuttiin ideastamme ja kuin taikaistusta saimme myyntipaikan Forumin paraatipaikalta.  

Avaamme ensimmäisen Steelcut Nordicin 15.1.22.

Uskomme konseptiimme, tähän aikaan ja erityisesti kotimaisesta teräsleikatusta kaurasta haudutettuun puuroon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Steelcut Nordic
Steelcut Nordic
Forum 1. krs
HELSINKI

https://www.steelcutnordic.com

Olemme perheyritys joka väittää tarjoilevansa maailman terveellisintä pikaruokaa. Myymme suomalaisesta gluteenittomasta teräsleikatusta kaurasta haudutettua vegaanista puuroa 15.1.22 alkaen Helsingin Forumissa 1. kerroksessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.