Basam Books

Maailmankuulun globalisaatiokriitikon Helena Norberg-Hodgen viimeisin teos nyt suomeksi!

Jaa
Norberg-Hodge paljastaa kirjassansa maailmantalouden sudenkuopat ja kertoo konkreettiset toimet, joihin ryhtymällä voimme rakentaa maailmamme uudelleen itsemme näköiseksi ja syvimpiä tarpeitamme vastaavaksi.
Tulevaisuus löytyy läheltä – Askelia onnellisuuden talouteen (Basam Books 2022)
Tulevaisuus löytyy läheltä – Askelia onnellisuuden talouteen (Basam Books 2022)

Globalisaatio lupasi yhdistää meidät toisiimme, poistaa kansakuntien väliset konfliktit ja levittää vaurautta kaikkiin maailman kolkkiin. Kaunis lupaus ei koskaan toteutunut: kaikkialla maailmassa rikkaat jatkavat rikastumistaan ja köyhät köyhtymistään samalla kun kansainväliset jännitteet lisääntyvät, luonnolliset elinympäristöt tuhoutuvat, kulttuurierot katoavat ja yhteiskunnalliset ongelmat kasvavat korkoa korolle.

Uusi elämäntapa on kuitenkin mahdollinen.

Kirjassansa Tulevaisuus löytyy läheltä (Local is Our Future. Steps to an Economics of Happiness) maailmankuulu globalisaatiokriitikko Helena Norberg-Hodge osoittaa, että maailmantaloudelle on kuviteltavissa vaihtoehto, joka löytyy aivan silmiemme edestä: lähiympäristöstämme, omista yhteisöistämme, henkisistä kyvyistämme ja tunnesiteistämme.

Kirkasjärkisellä, lempeällä mutta periksiantamattomalla tyylillään Norberg-Hodge paljastaa maailmantalouden sudenkuopat ja kertoo konkreettiset toimet, joihin ryhtymällä voimme rakentaa maailmamme uudelleen itsemme näköiseksi ja syvimpiin tarpeisiimme vastaavaksi. Näin hän piirtää askelmerkit onnellisuuden talouteen, jonka ydintotuus on yhtä vanha kuin ihminen itse: tullaksemme onnellisiksi meidän on jälleen tultava paikallisiksi.

Kirjan on suomentanut Hannu Poutiainen.

Kirja ilmestyy toukokuussa.

Kirjailijasta

Helena Norberg-Hodge on kielitieteilijä, kirjailija ja elokuvantekijä. Hän on perustanut kansainvälisen voittoa tavoittelemattoman Local Futures -järjestön.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet:

Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Tulevaisuus löytyy läheltä – Askelia onnellisuuden talouteen (Basam Books 2022)
Tulevaisuus löytyy läheltä – Askelia onnellisuuden talouteen (Basam Books 2022)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme