ICC Finland

Maailmantalous 2018: Kuplia ilmassa – taloudessa vai samppanjassa?

Jaa

Keskiviikko 7.2.2018 klo 8.30-9.30 WTC Helsinki, Marskin Sali (2. krs), Aleksanterinkatu 17, Helsinki

Tervetuloa WTC Helsinki Clubin yhdessä Keskuskauppakamarin ja Kansainvälinen kauppakamari ICC:n järjestämään ajankohtaistilaisuuteen, jossa keskustelun teemoina mm. teollisuusmaiden ja kehittyvien markkinoiden talousnäkymät ja näkymät yrityksille. Tilaisuus on avoin median edustajille.


Tilaisuuden avaus
Timo Vuori
, maajohtaja, Kansainvälinen kauppakamari ICC
Puheenjohtaja, WTC Helsinki Club


Suomen, Euroopan ja muiden teollisuusmaiden talousnäkymät
Johnny Åkerholm
, Keskuskauppakamarin neuvonantaja


Kiinan ja muiden kehittyvien markkinoiden taloustilanne

Iikka Korhonen, tutkimuspäällikkö, Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitos BOFIT

Keskustelu ja johtopäätökset yritysten kannalta

Ilmoittautumiset 6.2.2018 klo 13 mennessä: Keskuskauppakamarin viestintäjohtaja Patrik Lindfors patrik.lindfors@chamber.fi tai 050 5124005.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

ICC Finland
ICC Finland
Aleksanterinkatu 17
00101 Helsinki

+358 9 4242 620http://www.icc.fi/

Kansainvälinen kauppakamari ICC on ainoa globaali, kaikki toimialat kattava yhteistyöjärjestö, jolla on 6,5 miljoonaa yritystä ja järjestöjä jäsenenä yli 140 maasta ja kansallisia toimistoja kaikissa maanosissa, 92 maassa, kuten Brasilia, Intia, Kiina, Venäjä, USA ja luonnollisesti Suomessa - ICC Suomi. Suomessa ICC-jäseniä ovat keskeiset kansainvälisessä kaupassa - viennissä ja tuonnissa - mukana olevat yritykset sekä niitä tukevat palveluyritykset ja kotimaiset järjestöt. ICC vahvistaa yritysten kansainvälisiä toimintaedellytyksiä vaikuttamalla regulaatioympäristöön, kehittämällä ulkomaankaupan työkaluja ja tarjoamalla niihin liittyviä palveluita yrityksille. ICC haluaa tehdä kansainvälisestä kaupan käynnistä helppoa - Make Trade Simple - hengessä. Kansainvälisissä verkostoissa ICC- jäsenyys on yksi osoitus yrityksen luotettavuudesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ICC Finland

Orastavia merkkejä maailmantalouden suhdannehuipusta13.11.2017 14:00Tiedote

Maailmantalous on vahvimmillaan sitten vuoden 2011, osoittaa tänään julkaistu maailmanlaajuinen Ifo World Economic Survey -talousasiantuntijakysely. Euroalueella Suomi mukaan lukien Ifo-indikaattori on korkeimmalla tasolla sitten vuoden 2000. Lokakuussa tehdyn kyselyn mukaan talousodotukset seuraavalle kuudelle kuukaudelle ovat kuitenkin muuttuneet varovaisemmiksi esimerkiksi Saksassa ja Aasiassa. Kilpailu osaavasta työvoimasta on kiristymässä useissa maissa. Ifon mukaan Suomen talousnäkymät ovat toistaiseksi hyvät.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme