Suomen Palloliitto

Maajoukkueen verkkokaupalle yhteiskunnallinen tunnustus – Avainlippu kertoo Suomessa tuotetusta ja työllistävästä palvelusta 

Jaa
Suomen Palloliiton Maajoukkueen verkkokaupalle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Samassa yhteydessä Suomalaisen Työn Liitto myönsi Maajoukkueen verkkokaupalle Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa tuotetusta ja työllistävästä palvelusta.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki kertoo, että yritys on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten ja voitosta suurin osa kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään. Maajoukkueen verkkokaupan tapauksessa kaikki voitot kanavoidaan suomalaisen jalkapallon ja futsalin toimintaympäristön tukemiseen ja kehittämiseen. 

Perusteluissa korostettiin myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittamista ja toiminnan avoimuutta.

Avainlippu-merkki palvelun yhteydessä puolestaan kertoo, että palvelu työllistää Suomessa ja että yritys on kotimaisessa omistuksessa. 

Palloliiton Maajoukkueen verkkokauppapäällikkö Ville Teräs iloitsee Suomalaisen Työn Liiton myöntämistä tunnustuksista Palloliitolle.

– Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on meille loistava asia. On ilo ja kunnia kantaa kortemme kekoon suomalaisen jalkapallon ja futsalin hyväksi. Tämä merkki onkin eräänlainen missiomme tunnus. Teräs sanoo ja jatkaa:

– Avainlippu-merkki myönnettiin meille tässä samassa yhteydessä, koska olemme täysin kotimaisin voimin operoiva taho. On mahtavaa, että voimme nostaa useille tutun Avainlippu-merkin salkoon!

Maajoukkueen verkkokaupalle on rakennettu pidemmän aikavälin strategia, jonka keskeisiä tavoitteita ovat tuoteportfolion laajentaminen, asiakaskokemuksen tinkimätön kehittäminen ja tunnettuuden kasvattaminen. 

Teräksen mukaan mahdollistamalla erilaisia tapoja kannattaa maajoukkueita, tavoitetaan uusia kohderyhmiä. Asiakasymmärrys onkin erityisen tärkeää matkalla Euroopan fanituoteverkkokauppojen aatelistoon.

Lisätiedot:
Ville Teräs, Maajoukkueen verkkokauppapäällikkö
ville.teras@palloliitto.fi
0403650553 

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto
niina.ollikka@suomalainentyo.fi
0406748773 

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liiton tehtävänä on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Palloliitto
Suomen Palloliitto
Urheilukatu 5
00250 HELSINKI

09 742 151https://www.palloliitto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Palloliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme