Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitos ja Verohallinto yhteisiin tiloihin Porvoossa

Jaa

Maanmittauslaitos ja Verohallinto muuttavat ensi viikolla 24.8. uusiin yhteiskäyttötiloihin Porvoon Tulliportinkadulle.

Kuva: Julia Hautojärvi
Kuva: Julia Hautojärvi

Porvoossa otetaan käyttöön ensimmäiset valtionhallinnon eri toimijoiden yhteiskäyttötilat. Maanmittauslaitos ja Verohallinto palvelevat jatkossa samoissa asiakaspalvelutiloissa viikon eri päivinä.

Verohallinnon asiakaspalvelu on avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 9.00–12.00. Maanmittauslaitos puolestaan palvelee torstaisin ja perjantaisin klo 9.00–16.15.

– Asiakaspalvelutilat ovat yhteiskäytössä, mutta kaikkia palveluita ei ole tarjolla kaikkina päivinä, sanoo Verohallinnon toimistopäällikkö Jouni Westling.

– Verohallinnon asiakaspalvelijat eivät pysty neuvomaan Maanmittauslaitoksen asioissa tai päinvastoin. Verohallinnolle osoitettuja asiakirjoja voi jättää asiakaspalvelutiloissa olevaan postilaatikkoon niinä päivinä, kun Verohallinnon asiakaspalvelu ei ole auki.

Maanmittauslaitoksen toimitilapäällikkö Elina Aaltonen uskoo, että asiakkaat löytävät nopeasti uusiin tiloihin:

– Maanmittauslaitoksen asiakaspalvelun aukioloajat pysyvät samoina. Koska kirjaamisasiat vaativat vireille laittamista usein saman päivän aikana, asiakirjoja voi jättää Maanmittauslaitokselle vain torstaisin ja perjantaisin asiakaspalvelun ollessa auki.

Maanmittauslaitoksen ja Verohallinnon yhteistoimipiste palvelee ma 24.8. lähtien osoitteessa Tulliportinkatu 1.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimistopäällikkö Jouni Westling, Verohallinto, 029 512 7708
Toimistopäällikkö Taina Airokari, Verohallinto, 029 513 6326
Toimitilapäällikkö Elina Aaltonen, Maanmittauslaitos, 040 766 9741

Kuvat

Kuva: Julia Hautojärvi
Kuva: Julia Hautojärvi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Maanmittauslaitos
Maanmittauslaitos
PL 84 (Opastinsilta 12C)
00521 HELSINKI

029 530 1100 (Vaihde)https://www.maanmittauslaitos.fi/

Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maanmittauslaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme