Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Maanomistajien Arviointikeskus Oy:lle valittu uusi toimitusjohtaja

Jaa
Maanomistajien Arviointikeskus Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi OTM, VT Elina Lindvallin 1.8.2023 lukien. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Helena Ålgars jää eläkkeelle.
Elina Lindvall
Elina Lindvall

”Elina Lindvall on erinomainen valinta Arviointikeskuksen uudeksi toimitusjohtajaksi, sillä hänellä on pitkän yli 18 vuoden asianajajauran lisäksi työkokemusta myös kiinteistönvälittäjän työstä sekä arvioinnista. Hänellä on aikaisempaa esimieskokemusta. Johtaminen, organisointi ja ratkaisukeskeisyys on hänelle luontaista. Elinalla on paljon ideoita Arviointikeskuksen toiminnan kehittämisestä. Hänellä on kokemusta markkinoinnista sekä kiinnostusta sen roolin vahvistamisesta”, sanoo Maanomistajien Arviointikeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Halkilahti.

”Olen innostunut tästä tehtävästä, sillä tehtävä tarjoaa minulle uusia haasteita ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Muutaman kuukauden Arviointikeskuksen päälakimiehenä toimittuani minulla on jo perustiedot yhtiöstä ja olen kotiutunut työyhteisöön oikein hyvin. Arviointikeskuksella on paljon osaamista ja tulevaisuudessa onkin tarkoitus saada se yhä useamman tietoon ja käyttöön”, toteaa Elina Lindvall.

Lisätietoja: Jaakko Halkilahti, hallituksen puheenjohtaja, Maanomistajien Arviointikeskus Oy, p. 0400 745 267

Elina Lindvall, p. 045 671 8681

Maanomistajien Arviointikeskus Oy on lakipalveluihin ja kiinteistöarviointiin erikoistunut lakitoimisto. Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja lakineuvontaa yksityishenkilöille, yrittäjille, yrityksille ja julkisyhteisöille ympäri maata. Erikoisalaamme ovat kaavoitus, kiinteistöriidat, yhteisomistussuhteet, sopimusoikeus, perhe- ja jäämistöoikeus sekä ympäristöoikeus. Olemme lunastustoimitusten ja kiinteistöarvioinnin rautaisia ammattilaisia. Neuvottelemme myös vesihuolto- ja sähkölinjoja sekä maakaapeleita varten tarvittavat käyttöoikeussopimukset maanomistajien kanssa. Vakavaraisen ja menestyvän yhtiömme liikevaihto vuonna 2022 oli 0,9 miljoonaa euroa. Vuonna 1962 perustettu yrityksemme työllistää kahdeksan juridiikan ja kiinteistöarvioinnin ammattilaista.

Avainsanat

Kuvat

Elina Lindvall
Elina Lindvall
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Maanviljelijät ja metsänomistajat osoittivat tyytymättömyytensä EU-komissiolle - Europarlamentaarikot ottivat suomalaisten huolet vastaan Brysselissä1.6.2023 17:08:55 EEST | Tiedote

MTK oli mukana torstaina 1.6. Brysselissä järjestetyssä mielenilmauksessa, jossa Euroopan maataloustuottajien järjestöt osoittivat tyytymättömyytensä EU-komission sekavaa lainsäädäntö- ja asetusvalmistelua kohtaan. Päivän aikana europarlamentaarikot kuulivat myös suoraan tuottajilta, miten Brysselin päätökset erityisesti ennallistamislainsäädännöstä heijastuvat suoraan Euroopan huoltovarmuuden selkärankaan, eli ruuantuotantoon ja metsätalouteen.

Maidontuotannon myyntitulot maitotiloilla Suomessa yli miljardi euroa – vastuullisuus maidontuotannossa korostuu1.6.2023 07:45:00 EEST | Tiedote

Tänään 1.6. vietetään Maailman maitopäivää. Suomen maaseudun elinvoiman kannalta 4500 maitotilalla on merkittävä rooli. Viime vuonna maidontuotannon myyntitulot maitotiloilla ylittivät miljardin euron rajan. Maitoalalla vastuullisuus nähdään pitkän aikavälin menestystekijänä, ja eläinten hyvinvointi on yksi keskeisimmistä vastuullisuuden osatekijöistä. Esimerkkinä jo toteutetusta vastuullisuustyöstä mainittakoon maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen nautojen terveydenhuollon seurantajärjestelmä, Naseva, joka kattaa yli 95 % maitotiloista.

EU-komissio syvällä ymmärtämättömyyden suossa – MTK ja SLC vetoavat päättäjiin 1. kesäkuuta Brysselissä järjestettävässä mielenilmaisussa30.5.2023 13:07:28 EEST | Tiedote

MTK ja SLC vetoavat EU-päättäjiin, jotta nämä palauttaisivat realismin käsittelyssä oleviin ja käsittelyyn tuleviin asioihin. Parlamentin ja neuvoston tulee näyttää hakoteillä olevalle komissiolle kaapin paikka. Sinänsä hyvät tavoitteet romuttuvat ideologisen ja jäsenmaita kuuntelemattoman asenteen takia. Etenkin EU:n ennallistamisasetus on palautettava valmisteluun.

MTK kirjelmöi ministeriötä metsäkatoasetuksesta: Valtion annettava nopeasti takeet tiloille, joihin asetus jo iskee29.5.2023 11:58:39 EEST | Tiedote

MTK vaatii valtiolta nopeasti takeita tuotannon jatkosta nautatiloille, joiden investointeja EU:n metsäkatoasetus saattaisi takautuvasti koskea. Asetuksen tulkinnasta riippuen vuoden 2020 jälkeen toteutetut tai aloitetut naudanlihan tuotantoon liittyvät investoinnit olisivat asetuksen vastaisia, mikäli niiden toteuttaminen on vaatinut metsänraivausta. Tulkinta tekisi myös tilojen tuotteista markkinakelvottomina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme