MessukeskusMessukeskus

MaatalousKonemessut 2022 ensi lokakuussa Helsingissä

Jaa

Suomen suurin ja tärkein maatalousalan sisätapahtuma MaatalousKonemessut päästään järjestämään ensi syksynä 13. – 15.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma piti järjestää jo vuonna 2020, mutta toisin kävi. Vuoden 2020 osastovaraukset ovat siirtyneet tulevaan tapahtumaan ja yrityksillä on ollut hyvin aikaa valmistautua tapahtumaan. Messuille osallistuu yli 350 yritystä.

MaatalousKonemessut 2018 Helsingin Messukeskuksessa.
MaatalousKonemessut 2018 Helsingin Messukeskuksessa.


MaatalousKonemessut esittelee isosti maa- ja metsätalouden koneet, laitteet ja palvelut. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin onnistuneesti ensimmäistä kertaa vuonna 2018 ja silloin messuilla vieraili 16 800 maatalousalan ammattilaista.

”Tänä vuonna tapahtuma on lisähallien myötä pystynyt laajentumaan entisestään karja- ja metsätalouteen, joten uskomme messujen kiinnostavuuden kasvavan ”, kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta. ”Innolla odotamme tulevia kohtaamisia ja uusien koneiden esittelyjä. Neljässä vuodessa on tapahtunut paljon, joten uutta näytettävää on. Kotimaisen maatalouden tärkeys korostuu myös nyt entistä vahvemmin. Suomi tarvitsee suomalaista maaseutua.”

Tapahtuman ohjelman tuottaa ProAgria alan merkittävimpien järjestöjen ja toimijoiden kanssa.  Messukeskus järjestää MaatalousKonemessut yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. MaatalousKonemessut 2022 järjestetään 13. – 15.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

www.maatalouskonemessut.fi
#maatalouskonemessut

https://www.facebook.com/MaatalousKonemessut

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Leo Potkonen, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

Kuvat

MaatalousKonemessut 2018 Helsingin Messukeskuksessa.
MaatalousKonemessut 2018 Helsingin Messukeskuksessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman koko ohjelma julkaistu24.5.2022 13:43:38 EEST | Tiedote

Metsäteollisuuden kansainvälinen PulPaper 2022 -tapahtuma järjestetään tiistaista torstaihin 7. – 9.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma koostuu näyttelystä, johon osallistuu noin 250 yritystä ja ohjelmasta, joka on kokonaisuudessaan englanniksi. Ohjelmaa järjestetään messualueen Future Squarella ja tapahtumassa on kaksi maksullista seminaaria PulPaper Conference ja Green Economy Business Summit. Tapahtuma tarjoaa lisäksi paljon verkostoitumistilaisuuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme