Jyväskylän yliopistoJyväskylän yliopisto

Maatalousyrittäjien työhyvinvoinnin parantaminen

Jaa

Maatalousyrittäjillä on nyt mahdollisuus osallistua maksuttomaan kehittämishankkeeseen, jossa tarjotaan konkreettisia toimenpiteitä työhyvinvoinnin ja fyysisen kunnon parantamiseen.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen Voimax-hankkeen tavoitteena on kehittää maatalousyrittäjien työhyvinvointia sekä työkaluja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Hankkeessa käytetään yliopistokeskus Chydeniuksen kehittämää kuntokatsastus-konseptia, jonka avulla osallistuja saa kokonaisvaltaisen kuvan fyysisestä toimintakyvystään ja kunnostaan. Osallistujille tarjotaan mahdollisuus myös osallistua erilaisiin liikuntakokeiluihin taukojumpista kuntosaliharjoitteluun.

Hankkeen aikana luodaan kuntokatsastusmalli maatalousyrittäjille, kehitetään liikunta- ja työterveyspalvelua maatalousyrittäjien näkökulmasta sekä tuotetaan uutta tietoa maatalousyrittäjien toimintakyvystä ja työhyvinvoinnista.

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen hankekumppaneina ovat MTK Keski-Pohjanmaa ja Työplus Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Magnus Björkgren, magnus.bjorkgren@chydenius.fi, +358 40 7476 418

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on monitieteinen, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistojen muodostama yliopistokeskus, jonka toimintaa koordinoi Jyväskylän yliopisto. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on aikuisille suunnatun yliopistollisen opetuksen ja oppimisen edelläkävijä sekä kansainvälisesti ja alueellisesti verkottunut tutkimuskumppani.
www.chydenius.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Lähes neljän miljoonan euron rahoitus sosiaalityön tohtorikoulutukseen1.6.2020 12:25:53 EESTUutinen

Miten sosiaalityö voi hyödyntää kestävän siirtymän tutkimusta kamppailussa yhteiskunnallisen osallisuuden vahvistamiseksi? Jyväskylän yliopisto on saanut Euroopan komissiolta myönteisen lähes neljän miljoonan euron rahoituspäätöksen Kokkola yliopistokeskus Chydeniuksen sosiaalityön professori Aila-Leena Matthiesin johtamaan ja Jyväskylän yliopiston koordinoimaan tohtorikoulutushankkeeseen.

Toimiva työelämäyhteistyö oppimisen ekosysteemeissä28.5.2020 11:02:29 EESTTiedote

Valtakunnallisen eAMK – Oppimisen uusi ekosysteemi -hankkeen keskeisenä kehittämiskohteena on ollut ammattikorkeakoulujen välisen verkko-opiskelun ja siihen liittyvän digipedagogiikan kehittäminen sekä työelämäläheisyyden vahvistaminen. Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitos selvitti hankkeessa mitä työelämälähtöiset oppimisen ekosysteemit voisivat olla, millaisia piirteitä niistä tunnistetaan ja miten ne toimivat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme