Magic Cloud Oy

Magic Cloudin henkilöstö on sitoutuneempaa kuin IT-alalla keskimäärin

Jaa
Magic Cloudin henkilöstö on IT-alan muita yrityksiä sitoutuneempaa. Tämä nousi esille Elon toteuttamassa työyhteisökyselyssä. Sitoutuneisuutta mitattiin eNPS-kyselyllä, jossa Magic Cloudin tulos oli 44 alan keskiarvon ollessa 30.

Henkilöstön sitoutumis- ja suositteluhalukkuutta mittaavaan eNPS-tulokseen liittyy monia eri tekijöitä ja se kuvaa kokonaisvaltaista tunnetta. Tähän vaikuttavat esimerkiksi motivaatio, tasa-arvoisuus, oppimisen ja kehittymisen mahdollisuudet, tavoitteiden selkeys, työkuormitus sekä psykologinen turvallisuus.

Työyhteisön kulttuuri, vaikuttamisen mahdollisuus ja osaamisen kehittäminen ovat toistuvia teemoja, joita Magic Cloudilla työskentelevät henkilöt nostavat esille työtyytyväisyydessään. Magic Cloudilla pystytään hyvin vapaasti vaikuttamaan omaan roolinsa ja osaamisensa kehittämiseen. Tätä myös työyhteisön kulttuuri pyrkii tukemaan, jolloin jatkuvaan ja monipuoliseen kehittymiseen kannustetaan.

Meidän ihmisillämme on suuri vapaus kehittää omaa rooliaan ja vastuualuettaan haluamaansa suuntaan. Asiantuntijamme ovat valikoituneet alalle ja nimenomaan meille, jotta pääsevät jatkuvasti kehittymään. Erityisen vaikuttavaa kulttuurissamme on avuliaisuuden määrä eli meillä kysyjä ei jää pitkään odottelemaan vastausta. Tämä tukee erityisesti juniorimpien osaajiemme kehitystä ja pääsemistä mukaan yhteiseen tekemiseen, kertoo Magic Cloudin teknistä tiimiä vetävä Jarkko Kovala.

Magic Cloudilla yhteishenki lähtee yhteisestä tekemisestä, jossa kaikki tiimistä ja roolista riippumatta tekevät töitä samaan suuntaan. Rento tekemisen meininki ja välittämisen kulttuuri ovat läsnä arjessa. Toisia tuetaan ja apua saa aina tarvittaessa. Matala organisaatio tukee näitä asioita ja näkyy myös päätöksenteossa sekä vaikuttamismahdollisuutena.

Olemme tietoisesti pitäneet organisaation matalana eikä päätöksentekoa koskaan siirretä tarpeettomasti sieltä, missä työtä tehdään. Paras tieto ja paras idea voittaa titteleiden sijaan. Näin pidämme yhteistyön sujuvana meidän kesken, mutta myös asiakkaan suuntaan, kertoo Jarkko Kovala.

Magic Cloudilla halutaan tulevaisuudessakin säilyttää sama tekemisen meininki ja työyhteisön kulttuuri, vaikka kasvua tapahtuu. Tällä nähdään suurta arvoa niin työntekijä- kuin asiakaskokemuksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Magic Cloud Oy
Magic Cloud Oy
Hallituskatu 8
33200 Tampere

https://magiccloud.fi/

Magic Cloud on pilvipalveluiden huippuasiantuntija. Kanssamme asiakkaamme tekevät parempaa liiketoimintaa, sillä poistamme esteet, jolloin IT on kasvun mahdollistaja ja vauhdittaja. Olemme aina asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää ja teemme yhdessä töitä paremman pilvipalvelun puolesta. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Magic Cloud Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme