Arts Management Helsinki Oy

Maija Kaunismaan single "ONNI JONKA ANNOIN POIS" kannustaa ilmastoaktivismiin Reino Helismaan klassikkosanoituksen myötä

Jaa
Laulaja-säveltäjä Maija Kaunismaan uusi kappale ja musiikkivideo "Onni jonka annoin pois" kannustaa toimimaan ilmastohätätilasta aiheutuvan kärsimyksen ja maapallon kantokyvyn puolesta.
Maija Kaunismaa
Maija Kaunismaa

"Hyvät tekstit toimivat kaikissa konteksteissa, kuten tämä Reino Helismaan sodanjälkeinen klassikkosanoitus "Onni jonka annoin pois". Rakkauslauluilla on ollut oma aikansa ja paikkansa, mutta nyt meidän on ilmaistava päättäjille että on toimittava aktiivisesti yhdessä koko maailman hyväksi. Rakkaus omaa maapalloamme kohtaan on nyt tärkeämpää kuin koskaan." sanoo Kaunismaa.

Maija Kaunismaa tunnetaan upeasta lauluäänestään ja tarttuvista melodioistaan. Kaunismaa aikasemmat levyt ovat "Valtion miehet" kirjailija Elina Karjalaisen kanssa (Love Records, 2000) ja "Liian lyhyt hame - kertomuksia keittiöstä" kirjailija Sofi Oksasen kanssa (MuFarang International, 2011).

Kaunismaa on artist-in-residence -taiteilija Zen Center of Los Angelesissa, jossa hän viettää aikaa vuosittain amerikkalaisen Kobori Roshi-stipendin turvin. Merkittävä osa tulevan levyn "The Pine House Songs" materiaalista on kirjoitettu ZCLA:ssa The Pine House -nimisessä talossa Los Angelesin Koreatownissa.

Kaunismaa on yksi Peacemakers Finlandin perustajajäsenistä, jonka maailmanlaajuinen kattojärjestö on buddhalaisista periaatteista ammentava kansalaisaktiivistien järjestö Zen Peacemakers International.

YouTube: https://youtu.be/4lCHF_KuyBs 

Spotify:

https://open.spotify.com/track/4sbshOVTvwEfanSI7GU6ff?si=yGLyzNBvTuihN5fBL7Ub4g
 

ONNI JONKA ANNOIN POIS

Sävellys Maija Kaunismaa
Sanoitus Reino Helismaa (© Warner/Chappell Music Finland)
Sovitus Kaunismaa, Ijäs, Sihvonen
Laulu ja koskettimet Maija Kaunismaa
Rummut ja perkussiot Mikko Ijäs
Kantele Maija Kauhanen
Kitarat ja basso Aki Sihvonen
Äänivalmennus Ian Nicholas (How the Voice Works/UK)
Äänitys ja miksaus Aki Sihvonen (Finnvox)
Masterointi Pauli Saastamoinen (Finnvox)
Tuotanto Maija Kaunismaa, Mikko Ijäs ja Aki Sihvonen

www.maijakaunismaa.com

www.peacemakersfinland.org

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Yhteyshenkilöt

Tiedotus


Milla Palovaara
040 596 7973

Kuvat

Maija Kaunismaa
Maija Kaunismaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Arts Management Helsinki Oy
Arts Management Helsinki Oy
Iso Roobertinkatu 36
00120 HELSINKI

http://artsmanagement.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Arts Management Helsinki Oy

Suomalainen tutkija ja taiteilija Mikko Ijäs mukana Harvardin yliopiston tutkimuksessa, joka tarkastelee Meksikon tarahumara-alkuperäisväestön juoksutraditioita1.7.2020 08:52:09 EEST | Tiedote

Chicagon yliopiston julkaiseman arvostetun akateemisen julkaisun Current Anthropologyn artikkelin “Running in Tarahumara (Rarámuri) Culture” (2020) mukaan tarahumara-kansan juoksijat kärsivät samoista vaivoista kuin kaikki muutkin juoksijat. Christopher McDougallin kirja ”Born to Run” (2009) teki tarahumara-kansan tunnetuksi ”lähes myyttisinä kivikautisina superatleetteina”, jotka asuivat Luoteis-Meksikon etäisissä kanjoneissa ja juoksivat uskomattomia matkoja haastavassa maastossa ilman mitään ongelmia. Kirja teki suurelle yleisölle tunnetuksi myös tämän uuden artikkelin kirjoittajan, Harvardin yliopiston evoluutiobiologian ja antropologian professorin Daniel Liebermanin. Uusi artikkeli nostaa ensimmäistä kertaa tarahumara-kansan juoksutraditiot osana heidän muuta kulttuuria, kuten väsytysmetsästystä, kilpajuoksua, tanssia ja fyysistä työtä. Artikkeli nostaa esille myös tarahumaroihin liitetyn yli-inhimillisen näkökulman, jonka vuoksi heidän kohtaamiaan haasteita ei ole ymmärretty oik