Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK

MAKEE-hanke kartoittaa Kokkolan kaupunkikeskustan yrittäjien ja käyttäjien toiveita

Jaa

Kokkolan kaupallisen keskustan toiminnallisen kehittämisen tueksi käynnistyi kesäkuun alussa Maakuntakeskuksen kehittämishanke MAKEE, jota toteuttaa Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK.

MAKEE-hankkeessa kaupallisen elinvoiman kehittämiseen pääsevät osallistumaan kaupungin asukkaat, keskustan kaupalliset toimijat ja muut sidosryhmät. Kesän ja tulevan syksyn aikana toteutetaan erilaisia kyselyitä sekä asukkaille että ydinkeskustan toimijoille. ”Kyselyiden avulla kerätään ajatuksia keskustan tämänhetkisestä vetovoimaisuudesta sekä tulevaisuuden toiveista. Keräämme toimijoilta aktiivisesti myös uusia ideoita ydinkeskustan kehittämiseksi”, Tilvis kuvailee.

Hankkeen projektipäällikkö Titta Tilvis on innoissaan hankkeesta. ”Yhdessä tekemällä ja tulevaisuuden keskustaa suunnittelemalla pystymme kehittämään palveluita ja tulevaisuuden toimintamalleja parhaalla mahdollisella tavalla. Tällä tavoin tulevaisuuden kauppakeskustasta saadaan MAKEE!”, toteaa Tilvis.

Myös erilaiset tapahtumat ovat tärkeässä roolissa kaupallisen keskustan kehittämisessä. MAKEE -hankkeessa tullaan kartoittamaan tapahtumakokonaisuuksia, joiden avulla keskustan alueen liiketoiminnoille saadaan kasvua ja kaupunkikeskustaan lisää elämää.

”Elävä kaupunkikeskusta on kaupungin sydän, ja kaupunkikeskustan elinvoiman luominen vaatii aktiivista kehittämistyötä ja pitkäjänteistä jatkuvuutta. Yhteisöllisyys on hyvin tärkeässä roolissa, sillä kehittäminen tarvitsee eri toimijoiden ja sidosryhmien panosta”, toteaa hankkeen projektipäällikkö Titta Tilvis KOSEKilta.

Maakuntakeskustan kehittämishanke MAKEE alkoi 1.6.2022, ja kestää vuoden 2022 loppuun. Hankkeen tavoitteena on Keski-Pohjanmaan maakuntakeskuksen kaupallisen keskustan elävöittäminen sekä keskustan kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen asumisen, viihtymisen ja liiketoiminnan näkökulmasta.

Yhteystiedot:

Titta Tilvis
KOSEK
projektipäällikkö
titta.tilvis@kosek.fi
puh: 044 973 3728

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK
Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK
Kauppatori 5
67100 KOKKOLA

06 824 3400https://www.kosek.fi

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö.

KOSEK palvelee yrityksiä kaikissa niiden vaiheissa perustamisesta kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä mahdolliseen omistajanvaihdokseen saakka.

Palvelumme ovat maksuttomia kaikille Kokkolan ja Perhon alueella toimiville yrityksille.

KOSEK – yrityksesi kumppani kaikissa käänteissä.

***

Karlebynejdens Utveckling Ab KOSEK är ett närings- och utvecklingsbolag som ägs av Karleby stad och Perho kommun.

KOSEK betjänar företag i alla skeden; då man vill grunda ett företag, då det växer och då man vill etablera internationell verksamhet och ända fram till ett eventuellt ägarskifte.

Våra tjänster är avgiftsfria för alla företag som är verksamma i Karleby- och Perhoregionen.

KOSEK – ditt företags kompanjon i alla vändningar. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme