Pirkanmaan hyvinvointialue

Maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden toimitukset saattavat viivästyä järjestelmäpäivityksen vuoksi huhti-toukokuussa

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialueelle hoitotarvikkeita toimittava Tuomi Logistiikka päivittää toimitusjärjestelmäänsä. Päivitys voi viivästyttää maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden toimituksia huhti-toukokuussa Pirkanmaalla.

Päivityksestä huolimatta maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden tilauksia pystyy tekemään aiempaan tapaan sähköisellä lomakkeella ja puhelimitse, mutta tarvikkeiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi huhti-toukokuussa. Huhtikuun aikana tehtävissä tilauksissa kannattaakin varautua 2–4 viikon toimitusaikaan. Hoitotarvikepalvelun toimipisteet palvelevat normaalisti.

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan hyvinvointialue
Palvelupäällikkö
Anne Vaskimäki
040 801 6175
anne.vaskimaki@pirha.fi


Tuomi Logistiikka
Tietohallintojohtaja
Katri Niittymies
040 800 4997
katri.niittymies@tuomilogistiikka.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Henkilökohtaisen avun käyttäjien kannattaa varautua ensi viikon lakkoon2.6.2023 07:55:00 EEST | Tiedote

JHL on antanut henkilökohtaisten avustajien lakkovaroituksen ajalle 6.-12.6.2023. Lakko koskee niitä henkilökohtaisen avun käyttäjiä, jotka kuuluvat työnantajina Heta-liittoon ja joiden henkilökohtaisen avustajan tehtävät ovat palkkaryhmässä A. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa neuvontaa ja ohjausta, jos työtaistelu uhkaa henkilökohtaisen avun käyttäjän henkeä tai terveyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme